Search
Close this search box.

RRA Koroška že objavlja razpisane kadrovske štipendije koroških delodajalcev za leto 2024/2025 

Izbrani štipendisti se bodo imeli možnost po zaključenem izobraževanju pri svojem delodajalcu štipenditorju zaposliti. Ne spreglejte.

RRA Koroška, regionalna razvojna agencija za Koroško d.o.o. je na svoji spletni strani že objavlja razpisane kadrovske štipendije koroških delodajalcev za šolsko/študijsko leto 2024/2025 in vabi osnovnošolce devetega razreda, dijake in študente, da si jih ogledajo TUKAJ ter da kontaktirajo delodajalce za možnost pridobitve štipendije. 

Seznam razpisanih kadrovskih štipendij  bodo na svoji spletni strani  sproti dopolnjevali, glede na prijavljene potrebe po kadrovskem štipendiranju s strani koroških delodajalcev. 

Zato vabljeni tudi vsi koroški delodajalci k prijavi potreb po kadrovskem štipendiranju za šolsko/študijsko leto 2024/2025, ki jih bo RRA Koroška za vas brezplačno objavila na svoji spletni strani.

Namen objavljanja razpisanih kadrovskih štipendij koroških delodajalcev je informiranje mladih o zaposljivih poklicih ter krepitev povezovanja mladih in gospodarstva na Koroškem.

Vabljeni k spremljanju.

Vir: RRA Koroška

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Izbrani štipendisti se bodo imeli možnost po zaključenem izobraževanju pri svojem delodajalcu štipenditorju zaposliti. Ne spreglejte.