Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 20. 2. 2024

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 223 klicev občanov. 62 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 19 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo. V Celju so dvema voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj, zasegli osebni vozili.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat

Kriminaliteta

V Orli vasi je neznani storilec vlomil v gospodarski objekt in ukradel električno kolo znamke Lapierre.

Včeraj so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Dramljah, do katerega je prišlo že pred dnevi. Storilec je ukradel nekaj gotovine in več kosov zlatnine.

Vloma v stanovanjski hiši so včeraj obravnavali na Ljubnem ob Savinji in na Vranskem. Iz hiše na Ljubnem ob Savinji  je storilec ukradel zlatnino in moško uro, na Vranskem pa po prvih podatkih storilec ni ničesar ukradel.

V Arji vasi je neznani storilec vlomil v garažo stanovanjske hiše in ukradel več različnega orodja.

V podjetju v Podčetrtku so obravnavali nesrečo pri delu. Med montažo strelovoda je 38-letnemu delavcu, ki je pri delu uporabljal potrebno zaščitno opremo, zdrsnilo in je padel z lestve ter se hudo poškodoval. Tuja krivda za nastanek nesreče je izključena.

Nedovoljene migracije

V Rogatcu so danes zjutraj izsledili 25 oseb, ki so na nedovoljen način vstopile v Slovenijo. Postopki z njimi še potekajo.

Vir: PU Celje

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 223 klicev občanov. 62 klicev je bilo interventnih, dva nujna.