zdravnica

Zdravnica iz Pomurja izdaja potrdila o prebolevnosti v nasprotju z odlokom

Zdravnica koncesionarka iz Pomurja na osnovi dokazila o prisotnosti protiteles za 50 evrov izdaja potrdila o prebolevnosti covida-19, ki jih lahko naročniki nato uporabljajo za izpolnjevanje pogoja PCT, kar pa ni v skladu z odlokom, poroča POP TV. Zdravniška zbornica Slovenije je potrdila, da je dobila prijavo zoper zdravnico.

Preberi »

Eva Mori: “Bolniki so pogosto iz strahu pred okužbo v bolnišnici zavrnili hospitalizacijo, kar je povzročilo še dodatne težave pri diagnostiki in zdravljenju”

Tretji teden marca obeležujemo Svetovni teden možganov. Tema letošnjega tedna pod okriljem Sinapse, Slovenskega društva za nevroznanost, ima pomenljiv naslov – Človek ni otok, sporočajo iz slovenjgraške bolnice. “Kako poskrbeti, da digitalni odnosi ostanejo kar se da avtentični, kje so pasti sprememb zadnjega leta in kako smo premagovali izzive epidemije na področju medosebnih odnosov,” se je spraševala Eva Mori, dr. med., specialistka nevrologije, v.d. vodje Enote za nevrologijo v Splošni bolnici Slovenj Gradec, ki je z nami delila svoje razmišljanje.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.