Nova družinska zdravnica v Vuzenici. Dobrodošlico ji je izrekel tudi župan

Konec marca so iz vuzeniške občine sporočili, da v zaslužen pokoj odhaja dolgoletna zdravnica Irena Krzan, ki je 40 let skrbela za zdravje več generacij otrok in odraslih, najprej pod okriljem ZD Radlje in 24 let kot zasebnica. Včeraj pa so iz občine sporočili, da že imajo novo zdravnico.
178604806_940799496675145_4275175425790672806_n

“Od 1. aprila imamo v Vuzenici novo zdravnico, ki je nadomestila dr. Kržanovo. Za naše zdravje bo skrbela Marina Ignjatović, dr. med. spec. druž. med. Novi zdravnici in njeni ekipi, ki deluje pod okriljem Zdravstvenega doma Radlje, je dobrodošlico v naši občini izrekel tudi župan Franjo Golob,” so zapisali na Facebook strani Občine Vuzenica.

Preberite tudi: Tako se je v imenu lokalne skupnosti zdravnici in medicinski sestri zahvalil vuzeniški župan

“Veseli smo, da je menjava zdravnic potekala tako hitro in brez težav, za kar se iskreno zahvaljujemo vodstvu ZD Radlje ob Dravi. Zdravnici Marini Ignjatović pa želimo prijetno počutje med nami,” so še dodali.

Ob tem so še opomnili vse, ki bi želeli podpisati izjavo o izbiri osebnega zdravnika pri dr. Ignjatović, da lahko to storijo pri medicinski sestri na vstopni (triažni) točki v ZD Vuzenica.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.