Search
Close this search box.

vzdrževanje

Vzdrževanje garažnih vrat

V službo, domov, v trgovino, na obisk k babici, na večerno jogo ali pa na kavo s prijatelji. Ste tudi vi med tistimi, ki se iz hiše zmuznejo kar skozi garažo? Ali ste vedeli, da garažna vrata v povprečju odpiramo in zapiramo vsaj 1.500 krat mesečno? Vsakodnevna uporaba katerega koli izdelka vodi v obrabo in enako velja tudi za garažna vrata. Le-ta moramo nujno redno servisirati in vzdrževati, če želimo, da delujejo optimalno. Tako jim podaljšamo tudi življenjsko dobo. V kolikor opazite karkoli od spodaj naštetega, hitro vzemite telefon v roke in kontaktirajte vašega ponudnika.

Preberi »

Kako zaščititi vrata pred nepridipravi?

Garažna vrata, skozi katera najpogosteje vstopamo v hišo, so pogosto tarča tatov. Še zlasti, če niso ustrezno zaščitena. Na voljo je šest nasvetov, kako zaščititi vrata in dom pred vsiljivci, še zlasti takrat, ko nas ni doma.

Preberi »

Kako pravilno vzdrževati garažna vrata?

Garažna vrata so običajno ena od večjih investicij povprečnega slovenskega gospodinjstva. Zato je toliko bolj pomembno, da jih, potem ko jih že imamo, redno vzdržujemo. S tem lahko bistveno podaljšamo življenjsko dobo le – teh. Pod redno vzdrževanje sodita čiščenje in redno servisiranje vrat.

Preberi »

Dogodki