Search
Close this search box.

Dela na cesti Smučarska koča – Naravske ledine zaključena

Občina Ravne na Koroškem v tem času izvaja mnoga rekonstrukcijska in vzdrževalna dela. Z uresničevanjem projektov večje prometne varnosti in posodabljanjem cestne infrastrukture skrbimo za večjo varnost udeležencev v cestnem prometu, katerih bera je sploh poleti še toliko večja – od enoslednih vozil, koles, pa vse do osebnih in tovornih vozil.

Tako so nujna vzdrževalna in rekonstrukcijska dela na relaciji Smučarska koča (Smuč koča) –Naravske ledine že končana. V sklopu projekta je bila izvedena rekonstrukcija obeh lesenih mostov, utrjevanje površine, izravnava podlage, urejeno odvodnjavanje in asfaltiranje.

Dela medtem še potekajo v naseljih Janeče in Dobja vas, kjer v sklop del sodi preplastitev cest v naselju Janeče in Dobja vas, rezkanje obstoječe asfaltne površine in groba izravnava nosilne plasti asfalta. Urejeni bodo kanalizacijski jaški, požiralniki in cestne kape, ter izvedba fine preplastitve asfalta. Na uvozu iz glavne ceste se zagotovijo dodatni pločniki in delno razširitev cestišča.

Z občine so sporočili, da se bodo še naprej trudili vzdrževati in urejati ceste, kot jih predvidevajo načrti in omogočajo proračunska sredstva, vse voznike pa za zagotovitev večje varnosti na naših cestah prosijo za strpnost ter razumevanje.

Dogodki