turnir

Na Ravnah na turnirju v badmintonu pet zlatih medalj za mlade kitajske igralce iz Celovca, do odličij tudi Korošci (FOTO)

V soboto, 8. januarja 2022, je v telovadnici OŠ Prežihov Voranc potekal 6. otroški badminton festival »Badmintonček – Badmintončica 2022«. Lansko leto je festival žal odpadel zaradi koronavirusa, zato je bilo letos pričakovanje toliko večje, saj so mnogi komaj čakali, da se ponovno srečajo na Ravnah, na tej že tradicionalni prireditvi.

Preberi »

Rokometni klub Slovenj Gradec optimistično v novo sezono

Z današnjim turnirjem, v petek, 27. avgusta, so v Slovenj Gradcu vse bliže štartu v novo tekmovalno rokometno sezono slovenske rokometne lige. Ob 16.45 se bodo v športni dvorani na turnirju za pokal mestne občine pomerili novomeška Krka, avstrijski Ferlach (Borovlje) in naš Slovenj Gradec 2011. Turnir se bo začel ob 16.45 s tekmo Slovenj Gradec 2011 – Ferlach (Borovlje), nadaljeval z dvobojem Dolenjcev in Avstrijcev, zaključil pa s tekmo Slovenj Gradca 2011 in Krka. Pripravljenih je šest lepih pokalov, tudi za najboljšega igralca, vratarja in strelca. Vstop v dvorano bo prost, vsi obiskovalci pa morajo upoštevati pogoje PCT. Takšni so pač časi, a tokrat bo po dolgem času v ospredju znova rokomet, ne zlobni virus covid 19.

Preberi »

Koroški judoisti na mednarodnem turnirju v Dravogradu do sedmih odličij

V soboto je v Športni dvorani ŠPIC D v Dravogradu potekal 4. mednarodni turnir v judu Junior & Senior Koroška open 2021. Na turnirju je v starostnih kategorijah mladincev in mladink ter članov in članic nastopilo 193 tekmovalcev iz 23 klubov in 11 držav. V skupnem seštevku točk so tekmovalci JK Acron Slovenj Gradec tekmovanje zaključili na 5. mestu, priborili so si kar 7 medalj.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.