smučanje

S Partnerstvom za Pohorje do največjega pohodniškega, kolesarskega in smučarskega centra v Sloveniji. Na Kopah bi radi zgradili butično vas

Pred dvema letoma je 19 občin, pet turističnih centrov in šest podpornih institucij sklenilo Partnerstvo za Pohorje, ki želijo združiti turistično ponudbo na celotnem Pohorju in jo predstavljati kot enotno turistično destinacijo. Tako bi nastalo največje pohodniško, kolesarsko in smučarsko središče v Sloveniji.

Preberi »

V Črni na Koroškem bodo danes smučali “po starem”

Občina Črna na Koroškem skupaj z Gornjesavinjskim smučarskim klubom Mozirje danes na črnjanskem smučišču organizira 14. srečanje ljubiteljev smučanja po starem. Pričakujejo od 50 do 60 smučarjev iz vse Slovenije, ki se bodo najprej predstavili na povorki skozi Črno, smučarska tekma pa se bo po napovedih začela točno opoldne.

Preberi »

Policijsko poročilo, 17. 2. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 258 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 25 s področja prometne varnosti in 6 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.