Search
Close this search box.

ASK Fužinar organizator mednarodnega FIS tekmovanja (FOTO)

Alpski smučarski klub (ASK) Fužinar je po več kot 10 letih ponovno organizator mednarodne FIS tekme v alpskem smučanju

Tekma bi sicer morala potekati na smučišču Poseka, vendar so ga žal morali zaradi neugodnih vremenskih razmer prestaviti na Weinebene, Skigebiet.

Tekme se je udeležilo več kot 180 tekmovalk in tekmovalcev iz celega sveta. V močni mednarodni konkurenci so se borile tudi FIS tekmovalke ASK Fužinar: Tija Tone (24. mesto), Pika Pepevnik (17. in 25. mesto), Leni Vetter (38.mesto) in Ajda Rebula (35. in 40. mesto). Medtem, ko tekmovalka Ana Merc okreva po poškodbi, je pa zato navijala za svoje sotekmovalke.

Za odlično in resnično profesionalno izpeljano tekmo sta predsednik ASK Fužinar Janko Tone in podpredsednik Jernej Merc, ki sta prevzela ta organizacijski projekt ter odgovornost speljati tekmo po predpisanih FIS pravilih brez zapletov, prejela velike pohvale s strani Smučarske zveze Slovenije – SloSki in tehničnega delegata Wernerja Nutz-a.

”Seveda tekme ne bi mogli izpeljati brez sodelujoče ekipe trenerjev ASK Fužinar, staršev, sodnikov, drugih prostovoljcev, sosednjih klubov, vodstva in trenerjev Smučarske zveze Slovenije – SloSki, za kar se vsem iskreno zahvaljujemo. Vikend smo preživeli kot odlična delovna ekipa. Takšen uspeh je izjemnega pomena za nadaljnji razvoj in obstoj smučarskega kluba ASK Fužinar,” dodajajo v smučarskem klubu.

Vir: Ravne.si

Fotogalerija

Dogodki

Alpski smučarski klub (ASK) Fužinar je po več kot 10 letih ponovno organizator mednarodne FIS tekme v alpskem smučanju