Search
Close this search box.

ASK Fužinar prosi za pomoč pri organizaciji mednarodnega FIS tekmovanja

ASK Fužinar prosi za pomoč pri izvedbi mednarodnega FIS tekmovanje vse njihove člane, starše, prijatelje, znance, bivše tekmovalce in vse ljubitelje smučanja.

ASK Fužinar se obrača na vas s prošnjo za pomoč pri organizaciji prihajajočega mednarodnega FIS tekmovanja v veleslalomu, ki bo potekalo v ponedeljek, 11. marca ter v torek, 12. marca 2024, na smučišču Petzen v sosednji Avstriji.

Vsaka oblika pomoči je dobrodošla, še posebej na progi med tekmovanjem (“abručanje”), v obliki sodniške pomoči (za tiste z ustreznim izpitom) ali pa kakršnekoli druge pomoči. Vsem prostovoljcem nudijo brezplačno smučarsko karto ter malico.

Organizacija FIS tekmovanj je kompleksen in obsežen projekt, ki mora potekati v skladu z določili FIS pravil. Hkrati pa ima tudi velik pomen za dobro ime kluba ASK Fužinar in njegov nadaljnji razvoj. Na tekmi bodo sodelovali tekmovalci in tekmovalke iz celega sveta, med njimi tudi mlade ASK Fužinar FIS tekmovalke.

V kolikor ste pripravljeni ponuditi svojo pomoč, boste prejeli vse potrebne informacije na telefonski številki 041 383 862 – Janko Tone. Za vse, ki ne morete fizično sodelovati, pa vas vljudno prosijo, da delite to objavo, da doseže čim večje število ljudi.

Zahvaljujejo se vam vnaprej za vašo pripravljenost pomagati klubu ASK Fužinar in prispevati k uspešni izvedbi tega pomembnega mednarodnega dogodka.

Vir: ASK Fužinar

Dogodki

ASK Fužinar prosi za pomoč pri izvedbi mednarodnega FIS tekmovanje vse njihove člane, starše, prijatelje, znance, bivše tekmovalce in vse ljubitelje smučanja.