Search
Close this search box.

Obvestilo: Otroci namesto smučanja na Poseki, lahko koristijo bazen na Ravnah

Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti sporoča, da je smučišče Poseka zaradi vremenskih pogojev zaprto.
Fotografija je simbolična

Zveza športnih društev in Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti organizirata v času zimskih počitnic za otroke in mladino iz Občine Ravne na Koroškem brezplačne športne aktivnosti za otroke in mladino do 20 let:

Športne aktivnosti: od 26. februarja do 1. marca 2024 od 10.00 do 14.00 ure v Športnem domu – telovadnica, dvorana za namizni tenis.

Kopanje v zimskem bazenu: od 26. februarja do 1. marca 2024 od 10.00 do 17.00 ure brezplačno kopanje v zimskem bazenu za otroke in mladino iz Občine Ravne na Koroškem.

Organizatorji obveščajo, da lahko vsi otroci, ki imajo kupon za smučišče Poseka, jih lahko uporabijo za bazen na Ravnah.

V času zimskih počitnic je delovni čas bazena, bara in welnessa spremenjen in sicer, bar je odprt od 9. do 23. ure, welness pa od 9. do 22. ure. Sporočajo še, da je potrebno bazen in welness zapustiti 15 minut pred zaprtjem.

Več informacij lahko dobite na telefonski številki 040 310 566.

Vsem šolarjem želijo obilo počitniških užitkov in veliko športnih aktivnosti.

Vir: ZKŠTM Ravne na Koroškem

Dogodki

Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti sporoča, da je smučišče Poseka zaradi vremenskih pogojev zaprto.