rekreacija

Okoli 1200 mladih nadobudnežev in njihovih staršev uživalo na največjem otroškem športno-rekreativnem tekaškem dogajanju na Koroškem (FOTO)

Tretja sobota v maju je znova združila okoli 1200 mladih nadobudnežev in njihovih staršev na največjem otroškem športno-rekreativnem tekaškem dogajanju na Koroškem. Ekipa Malčkovega športa je na tradicionalnem Malčkovem teku v Grajskem parku na Ravna na Koroškem najmlajšim pripravila tudi različne zabavne in ustvarjalne aktivnosti, nekoliko starejši otroci pa so lahko spoznali sledi, ki vodijo do Modrega volka.

Preberi »

Janja Garnbret in Domen Škofic preplezala trboveljski dimnik

Na trboveljskem dimniku je jeseni zrasla najdaljša umetna plezalna smer na svetu. Težko in atraktivno smer sta preizkusila ena najboljših športnih plezalcev na svetu, Janja Garnbret in Domen Škofic. Kar 360 metrov dolgo mojstrovino postavljalcev Simona Margona in Katje Vidmar jima je uspelo preplezati v drugem poskusu, so sporočili iz freemedia.si.

Preberi »

VIDEO: Del novega urbanega parka v Slovenj Gradcu bo tudi rolkarski poligon

Predstavljamo podrobnosti urbanega parka, ki se bo razprostiral na 2.529 m2, s katerim se želijo v Slovenj Gradcu ob bok postaviti večjim mestom, predvsem pa mestom z vizijo, mestom, ki sledijo tako kulturnim kot športnim trendom. Rolkarski poligon bo eden izmed ključnih delov novega urbanega parka, ki ga bodo dopolnjevali še poligon za kolesa oziroma pump track, balvanska stena za športno plezanje in fitnes na prostem.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.