Search
Close this search box.

ok fužinar

Še tretje letošnje finale pričakovano priigrali kadeti OK Fužinar

Zadnje sezone jim prinašajo veliko mero zadovoljstva. V lanski sezoni so bile njihove mlajše kategorije v štirih finalih in kar s tremi kategorijami so postali državni prvaki. Tudi letošnja sezona bo zelo uspešna, saj sta se po naslovu mladinskih državnih prvakov na finalni turnir uvrstili že starejši dečki in po nedeljskem polfinalu še kadeti. V tem vikendu so bili aktivni tudi igralci male odbojke, ki so nastopili v Šempetru.

Preberi »

Kadeti OK Fužinar končali prvo ligo neporaženi

Za odbojkarji Fužinarja je aktiven in razgiban teden. Članska ekipa je v sredo v Mariboru odigrala prvo tekmo 1/4 finala državnega prvenstva, a bila žal neuspešna. V soboto in nedeljo pa so bili igralci male odbojke in kadeti zelo uspešni.

Preberi »

Mladinci OK Fužinar Metal zaključili pokalne nastope

Tekma četrtfinala Pokala Slovenije med igralci domačega Fužinarja in igralci Krke je prinesla nepričakovani par, ko so se v dvorani OŠ Prežihovega Voranca z gosti iz Novega mesta pomerili mladinci domačega Fužinarja, ki so v osmini finala presenetljivo premagali člansko ekipo domačega kluba z Raven na Koroškem.

Preberi »

Mladinci OK Fužinar podaljšali niz zmag

Njihove ekipe so tudi tokrat bile aktivne, soboto so starejši dečki odigrali 3. krog 1. lige in so zabeležili poraz in zmago, članska ekipa je na domačem parketu izgubila proti Triglavu. V nedeljo so 5. krog 1. lige odigrali še mladinci, ki so zabeležili še 10 zaporedno zmago sezone.

Preberi »

Za odbojkarji OK Fužinar je fantastičen vikend

Pravkar ko OK Fužinar zelo aktiven, že v sredo so se njihovi mladinci uvrstili v 4. krog Pokala Slovenije. V soboto so do dveh zmag prišli igralci male odbojke, dan so z izjemno predstavo končali člani, ki so v gosteh slavili s 3:0. V nedeljo so bili na parketu še kadeti, ki so dvakrat zmagali, ekipa mini odbojke je osvojila 4. mesto na turnirju v Mariboru.

Preberi »

Pretekli vikend je bil za OK Fužinar precej pester

V pravkar končanem vikendu so bile njihove ekipe zelo dejavne. V soboto sta nastopili ekipi male odbojke in članov, ki nista uspeli zmagati na gostovanjih. Je pa zato bila bolj uspešna nedelja, ko so njihovi kadeti z debijem v sezoni opravili z odliko.

Preberi »

Dogodki