novost

Študenti lahko še danes oddajo vlogo za bivanje v študentskem domu

Danes se izteče rok za oddajo prošnje za podaljšanje subvencioniranega bivanja študentov v študentskih in dijaških domovih ter pri zasebnikih v prihodnjem študijskem letu. Rok velja tudi za oddajo prošnje za sprejem za študente, ki želijo biti uvrščeni na prvo prednostno listo. Študentje morajo vlogo oddati na spletnem portalu eVŠ.

Preberi »

Številne novosti v Hiši Ančka: Pizza napoletana, jedi pripravljene na odprtem ognju in “šporhertu”, nov nabor kosil in vin

V Hiši Ančka, Boutique Hotel v Slovenj Gradcu, kjer pri pripravi testa za pizze že dolgo ne uporabljajo kvasa, ampak 25 let stare droži (kislo testo), so razširili nabor kosil in ponudbo vin. Velika novost je priprava jedi na odprtem ognju. Njihove pizze z drožmi pa so nadgradili v brezkompromisne napoletane, za katere uporabljajo najboljše sestavine in “živo” moko, mleto iz delno kaljenih žitnih zrn.

Preberi »

Dom sv. Eme v dravograjski občini bo povečal število postelj

Zavod Karion iz Slovenskih Konjic je na zadnjem javnem razpisu za podelitev koncesij za opravljanje institucionalnega varstva v domovih za starejše pridobil dodatnih 18 mest v Domu sv. Eme v Šentjanžu pri Dravogradu. Dodatna mesta bo dom zagotovil v načrtovanem novem prizidku, novim oskrbovancem pa bodo na voljo predvidoma do konca leta 2023.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.