Search
Close this search box.

V Mislinji otvorili lokalno cesto ter Turistično informacijski center

Včeraj, 13. junija 2024, so v Mislinji otvorili cesto Šentlenart – Krenker – Šentilj ter novi most Lopan in Turistično informacijski center.

V Mislinji je včeraj, 14. junija 2024, potekala slovesna otvoritev lokalne ceste Šentlenart – Krenker – Šentilj ter novega mostu Lopan. Slavnostni trak je prerezal župan Občine Mislinja Bojan Borovnik.

Kot smo že poročali, je bil v četrtek, 16. maja 2024, bil izveden komisijski pregled in prevzem izvedenih gradbenih del mostu Lopan ter obnovljene navezovalne občinske ceste Šentlenart – Krenker – Šentilj. Komisija je ugotovila, da so dela izvedena skladno s projektno dokumentacijo in da so izpolnjeni pogoji za varno uporabo nove javne prometne infrastrukture.

Gre za pomembno pridobitev za lokalno skupnost, ki bo izboljšala prometno povezavo in varnost v tem delu občine.

Mislinja pa je bogatejša še za Turistično informacijski center, ki je prvi tovrsten v Mislinji in je na lokaciji bivše NLB. Ta center bo služil kot pomembno središče za turiste in obiskovalce, ki bodo lahko pridobili informacije o znamenitostih, prenočiščih, dogodkih in drugih aktivnostih v naši občini.

Ob tem so se na Občini Mislinja zahvalili vsem krajankam in krajanom: “Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki boste današnje popoldne preživeli z nami na teh pomembnih otvoritvah. Vaša prisotnost nam veliko pomeni, saj skupaj obeležujemo prelomnice, ki bodo našemu kraju prinesle veliko koristi.”

Pripravili so tudi pogostitev in temu je sledilo prijetno druženje ter hvaležnost in veliko zadovoljstvo vseh prisotnih.

Vir: Občina Mislinja

Fotogalerija

 

Dogodki

Včeraj, 13. junija 2024, so v Mislinji otvorili cesto Šentlenart – Krenker – Šentilj ter novi most Lopan in Turistično informacijski center.