nagrada

Letošnja nagrada Občine Ravne Milanu Kamniku. To so ostali prejemniki priznanj

Praznik ravenske občine je 12. april, dan, ko so leta 1952 Ravne na Koroškem dobile status mesta. Trenutne razmere žal ne omogočajo izvedbe slovesnosti ob občinskem prazniku, na kateri tradicionalno izročijo nagrado in priznanja občine. Ob tem na občini upajo, da bodo razmere kmalu dopuščale, da vsem, ki so tvorno prispevali k življenju njihove skupnosti, čestitajo tudi osebno s stiskom rok.

Preberi »

Med prejemniki najvišjih priznanj Planinske zveze Slovenije za leto 2020 tudi trije Korošci

Planinska zveza Slovenije (PZS) vsako leto z najvišjimi priznanji izrazi spoštovanje prejemnikom za njihovo dolgoletno neutrudno in predano prostovoljno delo v planinstvu. Na malce drugačni in skromnejši podelitvi je podelila svečane listine 8 zaslužnim posameznikom, spominske plakete PZS 16 planincem ob življenjskih jubilejih, šest priznanj vodstva PZS za posebne dosežke in se na takšen način prostovoljcem zahvalila za prispevek k razvoju planinstva. Med prejemniki pa sta bila tudi trije Korošci. Angela Hajzer in Alojzij Pristavnik sta prejela spominsko plaketo 75 let, spominsko plaketo 80 let pa Miroslav Sušec.

Preberi »

Nagrada za poslovno uspešnost mora biti določena nediskriminatorno

Zagovornik načela enakosti je zaključil obravnavo še enega primera izplačila nagrade za poslovno uspešnost podjetja, v katerem je ugotovil diskriminacijo pri kriterijih za izplačilo te nagrade. Kot je znano, je upravno sodišče v celoti že potrdilo zagovornikovo odločbo o diskriminatornosti kriterijev za izplačilo božičnice v podjetju BSH Hišni aparati.

Preberi »

Po novem bodo nagrajevali tudi odlične posamezne marketinške projekte, prakse in strategije

V Društvu za marketing Slovenije DMS od letos podeljujejo prenovljene nagrade marketinška odličnost leta, s katerimi so zadnja leta nagrajevali najboljša podjetja, ki ustvarjajo v slovenskem gospodarstvu. Z novim priznanjem bodo odslej nagrajevali tudi odlične posamezne marketinške projekte, prakse in strategije. Nagrado bodo tradicionalno podelili na slovenski marketinški konferenci v Portorožu konec maja.

Preberi »

DZ sprejel zakon o nagradi zlata čebela

DZ je danes z 81 glasovi za in nobenim proti sprejel zakon o nagradi zlata čebela, ki bo vzpostavil sistem podeljevanja najvišje državne nagrade na področju promocije, ohranjanja in raziskav čebel in drugih opraševalcev.

Preberi »

Društvo psihologov Slovenije prejelo nagrado EESO za solidarnost civilne družbe za Slovenijo

Slovensko Društvo psihologov Slovenije je med 23 prijavljenimi kandidati iz Evropske unije in Združenega kraljestva, ki so prejeli nagrado za izreden prispevek k boju proti pandemiji covida-19 in njenim katastrofalnim posledicam. Nagrajeno je bilo za projekt Psihološka podpora prebivalcem in strokovna pomoč za psihologe in druge zdravstvene delavce med epidemijo COVID-19 v Sloveniji.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun