moda

Korošica Andreja Kragelnik med finalisti na milanskem tednu nakita

Oblikovalka tekstilij in oblačil Andreja Kragelnik se je uvrstila med finaliste tedna nakita v Milanu (Milano Jewelry Week), ki velja za največjo tovrstno prireditev v tem delu Evrope. Na razstavi neodvisnih oblikovalcev The FaB by Artistar Jewels se je predstavila z dvema kosoma tekstilnega nakita iz svoje kolekcije Corall.

Preberi »

Europark predstavlja navdihujoče modne trende za pomlad in poletje

Pa smo le dočakali pomlad! Toplejši dnevi nas kar kličejo k aktivnostim v naravi in sproščenim trenutkom na prostem. Skrajni čas je, da osvežimo svojo spomladansko garderobo in se podamo novim dogodivščinam naproti. Za modno obarvano pomlad bodo poskrbeli v Europarku Maribor, kjer pripravljajo navdihujoče modne trende. Od ponedeljka, 29. 3., boste na Europarkovih družbenih omrežjih lahko spremljali aktualne modne smernice za pomlad in poletje, ki jih bodo predstavili modeli, izbrani na modnem natečaju. Ste pripravljeni na spomladansko modno raziskovanje?

Preberi »

Jesenska simfonija barv in vzorcev

Indijansko poletje, ki nas je razveseljevalo večji del septembra, se je dokončno poslovilo. Dnevi so krajši, jutra bolj hladna in napočil je čas, da osvežimo

Preberi »