Search
Close this search box.

Začutite modni utrip in poslušajte mnenje stilistov

Ko hladnejši dnevi potrkajo na vrata, postane moda igra tekstur, slojev in toplih barv, ki v naš vsakdan vnesejo toplino in raznolikost. Letos jesenski in zimski trendi obljubljajo dinamiko in udobje s poudarkom na prilagodljivosti in funkcionalnosti. Preverite nekaj nasvet in mnenj stilistov, ki so na tekočem z najbolj svežimi modnimi trendi.

Prijetna toplina je vedno v trendu

Puloverji so simbol jesenske sezone. V različnih izvedbah od klasičnih do oversized, od nežnih pastelnih do živahnih vzorcev, so osnova, okoli katere lahko gradimo naše slojevite kombinacije. Eleganten pulover z V-izrezom, ki ga stilisti radi kombinirajo s čipkastimi topi ali ostro krojenimi srajcami, prinaša ravno pravo mero sofisticiranosti v naš dnevni stajling.

Jopic prav tako ne gre zanemariti. Nosimo jih lahko kot lahkotnejši vrhnji sloj nad dolgimi rokavi ali pod robustnimi plašči, ko se temperature še bolj spustijo. Modna znamka Karl Lagerfeld prinaša svežino v jesensko garderobo s svojimi prefinjenimi kroji in nenavadnimi detajli, ki puloverje in jopice spremenijo v modne kose, ki vpijejo po pozornosti.

Tople pajkice so izbira za tiste dni, ko hrepenimo po dodatnem udobju. So idealen partner za dolge oversized puloverje, s katerimi lahko ustvarimo sproščen, a še vedno zbran videz. S kombinacijo pajkic in oversized puloverja lahko dosežemo mešanico lahkotnosti in topline, ki je nujna za udobje tekom hladnih dni.

Topli modni objem

Jakne to sezono nadaljujejo svojo vladavino v svetu zimskih in jesenskih modnih oblačil. Od bomber jaken do šik park, izbira je široka in pestra, omogoča pa, da vsak dan znova eksperimentiramo z našim videzom. Znamka Only na answear.si s svojo urbano kolekcijo ponuja široko paleto jaken, ki so kot nalašč za dinamičen življenjski slog sodobnih urbanih ljudi.

In ko govorimo o obutvi, so gležnarji tisti, ki v jesenskih mesecih ne smejo manjkati v nobeni garderobi. Lahko so elegantni s peto, robustni s platformo ali preprosti za vsak dan. Gležnarji lahko dodajo piko na i tako dnevnemu kot večernemu outfitu in so dovolj vsestranski, da jih lahko nosimo z različnimi stili oblačil. Letos so gležnarji prevzeli tudi vlogo modnih izzivalcev in se ponašajo s številnimi presenetljivimi barvami in vzorci. Ta zanimiv in zabaven trend je fantastično izkoristila modna znamka Sorel. Modna znamka Sorel je znana po svoji ponudbi kakovostnih in stilskih gležnarjev, ki združujejo funkcionalnost z modnim dizajnom, primernim za raziskovanje mestnih ulic ali sprehode po naravi. Začutite Sorel modni utrip na https://answear.si/m/sorel.

Jesenska in zimska oblačila so ključna ne samo zaradi svoje funkcionalnosti v boju proti mrazu, ampak tudi kot izraz osebne identitete in stila. S pravimi kosi in kombinacijami lahko ustvarimo modne kombinacije, ki odsevajo naš karakter in nam omogočajo, da se v hladnejših mesecih počutimo samozavestno in prijetno. Naj bo to sezona, ko se bomo z oblačili igrali, eksperimentirali in jih nosili s ponosom, saj moda ni samo obleka, ampak način, kako svetu povemo, kdo smo.

Dogodki

Ko hladnejši dnevi potrkajo na vrata, postane moda igra tekstur, slojev in toplih barv, ki v naš vsakdan vnesejo toplino in raznolikost. Letos jesenski in zimski trendi obljubljajo dinamiko in udobje s poudarkom na prilagodljivosti in funkcionalnosti. Preverite nekaj nasvet in mnenj stilistov, ki so na tekočem z najbolj svežimi modnimi trendi.