licitacija

Skupni promet letošnje licitacije vrednejšega lesa okoli 1,2 milijona evrov

Organizatorji letošnje licitacije vrednejših sortimentov lesa, ki se v teh dneh zaključuje, so z rezultati glede na okoliščine zelo zadovoljni. Po ponujeni količini je to bila druga največja licitacija, kakovost je bila še nekoliko boljša kot minula leta, ponudbe je oddalo rekordnih 46 kupcev. Skupni promet licitacije dosega 1,2 milijona evrov.

Preberi »

Ponudbe za najboljši les oddalo največ kupcev doslej

Organizatorji licitacije vrednejših sortimentov lesa, ki so letos na ogled v Pamečah pri Slovenj Gradcu, danes odpirajo prejete ponudbe. Skupno več tisoč ponudb je oddalo po zdajšnjih informacijah 50 domačih in tujih kupcev, kar je največ doslej. Organizatorji so z odzivom kupcev zadovoljni. Rezultati licitacije bodo znani 18. februarja.

Preberi »

V Slovenj Gradcu se pripravljajo na novo licitacijo vrednejšega lesa

Po rekordni zadnji licitaciji vrednejšega lesa, ki se je sklenila februarja letos, se Društvo lastnikov gozdov Mislinjske doline in Zveza lastnikov gozdov Slovenije že pripravljata na naslednjo licitacijo. Ta bo prvič potekala v Pamečah v slovenjgraški občini, tam bodo prve hlode po načrtih sprejeli v prvih dneh januarja prihodnje leto.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.