dobrodelna akcija

Avto karaoke z Luko Basijem: Avto center Ravne preplavila pozitivna energija in glasba (FOTO)

V okviru večmesečne kampanje, imenovane Avto center Ravne presenečenje, je podjetje Avto center Ravne skupaj z ambasadorjem Luko Basijem poskrbelo za bogato nagrado igro, s prav posebnimi nagradami. Tistim, ki so podali najboljše predloge za novi slogan in jingle, so se zahvalili z letno vinjeto ter puloverjem podjetja, prav tako pa so se lahko, tudi dodatno izžrebani, premierno zapeljali na prve avto karaoke z Luko Basijem, ki je slogan tudi uglasbil. Nemalo presenečenj torej, ki so poskrbele za popoldne, polno pozitivne energije.

Preberi »

V dobrodelne namene podarili igrače v vrednosti 7500 evrov

Slovenski Karitas so predali 1900 igrač v vrednosti 7500 evrov. Konec minulega leta so, ob praznovanju 30-letnice, v sklopu Festivala daril zaključili projekt Darilo za prijatelja, kjer so za otroke zbrali kar 1900 igrač. Igrače v vrednosti 7500 evrov so podarili organizaciji Slovenska Karitas.

Preberi »

Obdarite vaše prijatelje in sodelujte pri dobrodelni akciji Darilo za prijatelja

»Veseli in ponosni smo, da lahko z dobrodelnostjo pomagamo s prispevki oz. zbranimi izdelki, ki jih nato predamo različnim humanitarnim organizacijam. Tudi v tem in naslednjem mesecu bomo dobrotniški z našim dogajanjem Festivalom daril,« je poudarila Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron, ki ima po Sloveniji papirnice Office&More, galanterijoBags&More (bagsandmore.si) in spletno papirnico go2school.com.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.