Search
Close this search box.

Še ena lepa dobrodelna zgodba za Janezove korake. Zgodila se je na Prevaljah

Tokrat je bilo to izjemno plemenito dejanje fitnes centra in športne trgovine Herkul Koroška. V dobrodelni akciji so zbrali kar 4.360 evrov. Bravo.

Pri njih so od ponedeljka, 16. januarja in vse do petka, 20. januarja, med 9. uro zjutraj in 21. uro zvečer, pripravili poseben trening, ki so ga poimenovali “Kilometri zdravja za Janeza.” Ta je bil povsem dobrodelno obarvan. V njem pa sodelovali številni donatorji in Korošci.

V akciji je sodeloval tudi vrhunski gorski kolesar svetovnega kova, domačin Vid Peršak. Ta je podaril svoj dres z avtogramom in zanj je potekala uspešna lecitacija.

Spomnimo. Še ne 2 – letni Janez Epšek prihaja iz Šentjanža pri Dravogradu. Mali junak 3. nadstropja je od rojstva od pasu navzdol negiben, nogic skoraj ne premika. Družina se je morala namreč kmalu po rojstvu soočiti z bolečim dejstvom o maligni neoplazmi – preraščajoča lezija perifernih živcev in avtonomnega živčevja, nevroblastom.

Takole so zapisali na facebook strani Herkul Koroška – trgovina & fitnes: “Koroška, HVALA. Dokazali smo, da skupaj zmoremo veliko! Hvala vsem in vsakemu posebej, posameznikom, športnikom in podjetjem, ki ste prispevali po svojih najboljših močeh, za našega junaka Janeza! Skupaj z licitacijo dresa, smo zbrali – 4.360,00 €! Mi smo ostali brez besed! Družina Epšek, mali Janez, verjamemo, da so vam zvezdice naklonjene, verjamemo, da prihaja čas, ko bo vaš Janez, naredil prve korake! Naj vam naša zbrana sredstva pomagajo na poti do vaših ciljev! Srečno!”

Zgodba navdiha in za vzor, tudi naš poklon organizatorjem in vsem, ki so v akciji sodelovali. Vse najlepše želje pa malemu Janezu in njegovi družini. Velik si, kolikor imaš veliko srce.



Dogodki

Tokrat je bilo to izjemno plemenito dejanje fitnes centra in športne trgovine Herkul Koroška. V dobrodelni akciji so zbrali kar 4.360 evrov. Bravo.