Search
Close this search box.

blok

V občini Kostel skoraj toliko stanovanj kot prebivalcev. Povprečna uporabna površina stanovanja v Sloveniji je 83 kvadratnih metrov

Največje število stanovanj na tisoč prebivalcev v Sloveniji je v občini Kostel, in sicer 915, kar bi statistično pomenilo, da ima skoraj vsak občan svoje stanovanje. Najmanj stanovanj je v Naklem, kjer povprečno v stanovanju živijo več kot trije ljudje. Povprečna uporabna površina stanovanja v Sloveniji je 83 kvadratnih metrov.

Preberi »

Slovenjgraška občina z državo uredila financiranje gradnje bloka in bazena

Svetniki Mestne občine Slovenj Gradec so na sredini seji potrdili investicijske dokumente za načrtovano energetsko sanacijo treh stavb v občinski lasti. Potrdili so tudi osnutek prvega rebalansa proračuna, v katerega so vključena tudi naposled uspešno urejena plačila s strani države za gradnjo bloka in bazenskega kompleksa s parkom urbanih športov.

Preberi »

V Dravogradu bodo gradili novo stanovanjsko sosesko

Svetniki Občine Dravograd so konec januarja soglasno potrdili 14,3 milijona evrov vreden proračun občine za letos, ki velik del sredstev predvideva za naložbe v komunalno in cestno infrastrukturo. Kot pa je včeraj preko družbenega omrežja Facebook sporočil podžupan Anton Preksavec, da se bo na zemljišču pri dvorani Špic D v tem letu začela graditi nova, moderna stanovanjska soseska – Špic, ki jo bo gradil zasebni investitor.

Preberi »