Predstavniki MOSG na terenu preverili ustreznost izvajanja investicij

Razširjeno občinsko vodstvo se je danes, kljub temu, da nadzor vseh investicij, ki so trenutno v izvajanju v slovenjgraški mestni občini, poteka redno in tekoče, podalo na nekatera gradbišča in se prepričalo o ustrezni dinamiki izvajanja investicij.
600600p439EDNmainIMG_3357

Slovenjgraški župan Tilen Klugler si je v spremstvu direktorice uprave in vodij oddelkov, ogledal blok neprofitnih stanovanj, za katerega so nedavno pripravili sezname upravičencev 54 stanovanj, ki bodo predvidoma v maju prejeli ključe.

FOTO: Ogled bloka neprofitnih stanovanj:

Vodstvo si je ogledalo tudi gradbišče bazenskega kompleksa in urbanega parka, na gradbiščih pa so jih skrbniki projektov seznanili s potekom izgradnje. Na strani občine je zapisano, da so ugotovili, da investicije potekajo v skladu z zastavljenimi časovnicami, izvajalci pa se pri svojem delu ne srečujejo s posebnimi težavami. Kot posebej pomembno pa so izpostavili tudi to, da jim je letošnja mila zima omogočila praktično nemoteno izvajanje del.

Da investicije potekajo v skladu z zastavljenimi časovnicami in izvajanjem proračuna Mestne občine Slovenj Gradec pa, kot so še dodali, skrbijo občinske strokovne službe, ki pripravljajo dokumentacijo. “Seveda pa vsega tega ne bi bilo mogoče izvajati v zadanih rokih, če bi pri tem naleteli na kakršnekoli ovire. Zato se iskreno zahvaljujemo tudi strokovnim službam na Upravni enoti Slovenj Gradec, pod vodstvom načelnice Irene Sešelj, ki se vsakič znova izkažejo z ažurnostjo in hitrostjo pri pridobivanju dovoljenj in ostale dokumentacije,” so še zapisali na spletni strani občine.

VIR: MOSG

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.