Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 31. 3. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 298 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

29 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 10 s področja mejnih zadev in tujcev, 29 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in 16 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

Na območju Prevalj so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Zgodila se je okoli 15.30 ure, ko je na nogo 25-letnega delavca padla žlica delovnega stroja. Hudo poškodovanega 25-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostal na zdravljenju. V omenjenem primeru zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Na Šmarski cesti v Velenju so obravnavali vlom v vrtno uto. Storilec je ukradel vrednejši kolesi znamk Wilier Cento, rdeče barve s karbonskimi platišči in Canyon Roadlite, sive barve.

Izpred trgovskega centra na Mariborski cesti v Celju je neznani storilec ukradel e-skiro, znamke Xiaomi, črne barve.

Na Polzeli so obravnavali poskus vloma v stanovanje. Storilcu v stanovanje ni uspelo vstopiti, lastnikom je škodo povzročil z uničenjem ključavnice.

V Kozjem vrhu je neznani storilec ukradel akumulator prenosnega semaforja.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 298 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, eden nujen.