Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 7. 6. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 300 klicev občanov. 90 klicev je bilo interventnih.

28 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 26 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Policisti so obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo. Štirim voznikom so policisti zasegli vozila, ker niso izpolnjevali pogojev za vožnjo v cestnem prometu.

Policisti PP Rogaška Slatina so imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je alkotest pokazal 0.89 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so policisti pridržali in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali enajstkrat.

Kriminaliteta

V Zadobrovi pri Celju je neznani storilec izpred stanovanjske hiše odtujil kolo znamke Specialized.

Na območju Tomaža nad Vojnikom je bilo vlomljeno v vikend. Storilec je preiskal notranjost in lastniku povzročil materialno škodo.

Od sobote do včeraj dopoldne je neznani storilec na Tovarniški ulici v Celju vlomil v zapuščeno stanovanjsko hišo.

Na Pucovi ulici v Celju je bilo iz parkirišča odtujeno osebo vozilo znamke VW Golf, letnik 2014, z registrsko oznako CE CE-021.

V Celju na Mariborski cesti je bil danes v jutranjih urah odtujen električni skiro.

Nesreča pri delu

Policisti so včeraj v popoldanskem času na Prevaljah obravnavali nesrečo pri delu, v kateri je bil huje telesno poškodovan 29. letni moški, ki se je poškodoval pri padcu. Policisti so opravili ogled kraja in zbrali obvestila, ter ugotovili, da je do nesreče prišlo pri opravljanju obnovitvenih del na objektu. O dogodku bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 300 klicev občanov. 90 klicev je bilo interventnih.