Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 10. 12. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 508 klicev občanov. 162 klicev je bilo interventn

55 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 67 s področja prometne varnosti in 56 s področja javnega reda in miru.

Petek, 8. december 2023

V Sodni vasi so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel gotovino in ročno uro.

Vlom v stanovanjsko hišo so v petek obravnavali tudi v Spodnjem Sečovem. V tem primeru je storilec ukradel več nakita.

V Kotljah je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik. Ukradel je agregat, pnevmatsko kladivo in nekaj drugih stvari.  

Na Prevaljah so obravnavali poskus vloma v veterinarsko postajo, v Dovžah pa poskus vloma v gradbeni zabojnik.

Na pokopališčih Laško in Vrhovo so obravnavali vloma v svečomata. Storilec je v obeh primerih škodo povzročil s poškodovanjem svečomatov.

Sobota, 9. december 2023

V Šeščah pri Preboldu so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih ni storilec ničesar ukradel.

V noči iz sobote na nedeljo so bili obveščeni, da je v Rakitovcu zagorela stanovanjska hiša. Zagorelo je pri peči v kurilnici. Tuja krivda je izključena. Lastnika, ki je v hiši živel sam, in se je med požarom nadihal dima, so odpeljali v bolnišnico.

Nedelja, 10. december 2023

Na avtocestnem počivališči Lopata so obravnavali tatvino okoli 500 litrov goriva, ki ga je neznani storilec ukradel iz rezervoarja srbskega tovornega vozila.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 508 klicev občanov. 162 klicev je bilo interventn