Policijsko poročilo, 19.4.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 806 klicev občanov. 188 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.
Policija

43 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 8 s področja mejnih zadev in tujcev, 71 s področja prometne varnosti in 51 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Od petka do danes so obravnavali štiri prometne nesreče z lažjimi poškodbami in dvaindvajset prometnih nesreč z materialno škodo.

Desetim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

V petek, nekaj čez osmo uro zjutraj, so v Šentjurju obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel nekaj več kot dve promili alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so v zadnjih treh dneh ukrepali štiriindvajsetkrat.

Kriminaliteta

Minuli vikend so obravnavali pet kaznivih dejanj nasilja v družini. Storilce bodo kazensko ovadili, izrekli smo jim ukrepe prepovedi približevanja.

Na območju Rogaške Slatine je neznani storilec z dveh vozil ukradel katalizatorja. Pri poskusu tatvin katalizatorjev je dodatno še na treh vozilih povzročil škodo s poškodovanjem cevi izpušnih sistemov. Z enega od vozil je ukradel še brisalce. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 1.000 €.

Na Partizanski ulici v Velenju je neznani storilec poškodoval dve pnevmatiki na osebnem vozilu in lastniku povzročil za okoli 250 € škode.

Včeraj so bili obveščeni o tatvini goriva. Neznani storilec je okoli 200 litrov goriva ukradel iz rezervoarja bolgarskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje.

Danes ponoči je v Celju neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik.
Podatkov o tem. če je kaj ukradel policisti še nimajo.

Ilegalne migracije

V petek popoldne so v Rogatcu obravnavali tri državljane Kosova, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Po opravljenih postopkih so jih predali hrvaškim varnostnim organom.

VIR: PU Celje

Preberi še:  Kratek statistični pregled dogodkov v zadnjih 24 urah
Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

prijavi se

prijavi se v svoj račun