zd ravne

Pušnik: “Želeli bi si, da bi bil porast interesa za cepljenje večji, pa je žal dolga le vrsta za testiranje”

Na Koroškem, ki spada med regije z najvišjim deležem precepljenih proti covidu-19 pri nas, so prejšnji teden opazili več povpraševanja po cepljenju, a je ta teden zanimanja ponekod spet manj. Glede testiranj na okužbo z novim koronavirusom, ki jih je prejšnji teden tudi bilo več, pa v ZD Ravne na Koroškem ugotavljajo, da ta teden interes ni manjši.

Preberi »

V CUDV Črna se število okužb približuje številki sto, v ZD Ravne okužene tudi tri zdravnice

Na Koroškem je trenutno 172 aktivno okuženih z novim koronavirusom, zaradi naraščanja števila primerov, pa tudi zaradi okužb med zaposlenimi pa se razmere v zdravstvenih ustanovah zaostrujejo. Najbolj sta na udaru regijska bolnišnica in ZD Ravne, kjer pa za zdaj ohranjajo vso dejavnost. V CUDV Črna se medtem število okužb približuje številki sto.

Preberi »

V CUDV Črna do zdaj potrdili skupno 79 okužb, v ZD Ravne 10

Število okuženih z novim koronavirusom v Centru za usposabljanje, delo in varstvo (CUDV) Črna na Koroškem je še nekoliko naraslo. Skupno so doslej okužbo potrdili pri 58 uporabnikih in 21 zaposlenih. S precejšnjo kadrovsko stisko se zaradi potrjenih okužb med zaposlenimi in izdanih karanten spopadajo tudi v Zdravstvenem domu (ZD) Ravne na Koroškem.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.