Search
Close this search box.

volitve 2022

Kandidatka za županjo Ribnice na Pohorju o aktualni problematiki, investicijah, načrtih, volilni kampanji in vodenju občine

Na spletnem portalu Koroških Novic tudi zadnje dni pred lokalnimi volitvami aktivno spremljamo dogajanje v vseh občinah. Širši javnosti smo že predstavili odgovore, razmišljanja in napovedi skoraj vseh kandidatov za župane na Koroškem. Za konec pa smo se ustavili še v Ribnici na Pohorju, kjer se za županski stolček potegujeta dva kandidata.

Preberi »

Kandidata za župana Radelj ob Dravi o aktualni problematiki, investicijah, načrtih, volilni kampanji in vodenju občine

Na spletnem portalu Koroških Novic tudi zadnje dni pred lokalnimi volitvami aktivno spremljamo dogajanje v vseh občinah. Širši javnosti smo že predstavili odgovore, razmišljanja in napovedi nekaterih kandidatov za župane na Koroškem. Ustavili smo se tudi v Radljah ob Dravi, kjer se za županski stolček potegujejo trije kandidati.

Preberi »

Kandidat za župana Raven o aktualni problematiki, investicijah, načrtih, volilni kampanji in vodenju občine

Na spletnem portalu Koroških Novic bomo tudi v teh dneh aktivno spremljali dogajanje glede lokalnih volitev in širši javnosti predstavili odgovore, razmišljanja in napovedi kandidatov za župane na Koroškem. Začeli smo na Prevaljah, nadaljevali v Mislinji, danes pa smo se ustavili na Ravnah na Koroškem, kjer imajo samo enega kandidata, in sicer aktualnega župana dr. Tomaža Rožena.

Preberi »

Prve preštete glasovnice kažejo na drugi krog predsedniških volitev

Prvi delni neuradni izidi današnjega prvega kroga predsedniških volitev – preštetih je slabih šest odstotkov glasov – kažejo, da bo za izvolitev novega predsednika oziroma predsednice republike potreben drugi krog. Vanj naj bi se, sodeč po prvih preštetih glasovnicah, uvrstila Anže Logar in Nataša Pirc Musar.

Preberi »

Anketa RTVS: V drugi krog predsedniških volitev Logar in Pirc Musarjeva

Če bi bile volitve danes, bi se v drugi krog volitev za predsednika republike uvrstila poslanec SDS Anže Logar s 24,8 odstotki podpore in odvetnica Nataša Pirc Musar, za katero bi glasovalo 21,4 odstotka anketiranih, kaže raziskava Valicona za Radiotelevizijo Slovenija (RTVS). Na tretjem mestu je Milan Brglez, ki bi dobil 12,3 odstotka.

Preberi »

Dogodki