položnica

Ravenski svetnik Omerzel navaja, da so se občani izognili več deset evrov višjim položnicam za komunalne storitve. Direktorica JKP Ravne njegove navedbe ostro zanika

Na 20. redni seji občinskega sveta Občine Ravne na Koroškem je občinski svetnik in predsednik nadzornega sveta JKP Ravne na Koroškem, Andrej Omerzel, izjavil, da so se prebivalci Raven izognili več deset evrov višjim položnicam za komunalne storitve. Nanj smo se obrnili za dodatna pojasnila. Prav tako smo za izjavo oziroma komentar prosili direktorico JKP Ravne na Koroškem, mag. Andrejo Jehart. Izjavo za Koroške Novice pa je podal tudi nekdanji član nadzornega sveta JKP Ravne na Koroškem, dr. Štefan Šumah.

Preberi »

Strošek elektrike nižji še za del omrežnine

Agencija za energijo je v petek z izrednim ukrepom uveljavila spremembo tarifnih postavk za obračun omrežnine. Za obdobje od 1. marca do 31. maja 2020 se gospodinjskim in malim poslovnim odjemalcem ne bo obračunala tarifna postavka za obračunsko moč oziroma bo cena za to postavko 0,00 evrov na kilovat, so sporočili iz Agencije za energijo.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.