podjetje Hanus

Pri uporabnikih garaž so najbolj priljubljena dvižna vrata

Ko pomislimo na garažo, običajno pomislimo na to, da bo naš avtomobil končno imel primerno zaščito. Pa vendar je sodobna garaža danes več kot zgolj zavetje za jeklenega konjička. Vse pogosteje postaja tudi nekakšen bivalni podaljšek hiše v toplejši polovici leta, nadomestek za klet, delavnico, prostor za hrambo koles, vrtnega orodja in podobno … A ne glede na to, kaj se nahaja v njej, eno drži kot pribito – idealno je, če ima garaža tudi vrata.

Preberi »

Nakupovalni vodič za vaša garažna vrata …

Tokrat so v podjetju Hanus za vas pripravili »mini nakupovalni vodič« za vaša nova garažna vrata. V njem boste našli številne koristne nasvete, na primer, na kaj biti pozorni ob nakupu, kakšne materiale izbrati, kako je z varnostjo in vzdržljivostjo …

Preberi »

Razkrivamo najbolj popularne izbire barve za garažna vrata

Garažna vrata so morda ena od najbolj vidnih točk doma. Pomembno je, da so kakovostna, dobro izolirana, iz vzdržljivih materialov, odporna na vremenske razmere in seveda tudi estetska. Ob nakupu kakršnekoli nove opreme si želimo, da bi vrata obstoječ izgled ponesla še na višjo raven. Pri izbiri barve moramo upoštevati celoten izgled doma, barvo vhodnih vrat, okenskih okvirjev in zunanjo ureditev doma. Vas zanima, katere barve garažnih vrat so trenutno najbolj popularne?

Preberi »

Štiri stvari, ki vplivajo na ceno novih garažnih vrat

Najbrž se strinjate, da so garažna vrata izredno pomemben del vašega doma? Z napredkom tehnologije se je skozi leta izboljšala tudi kakovost garažnih vrat. Včasih priljubljena lesena garažna vrata so zamenjala visoko dodelana, toplotno in zvočno izolirana ter veliko varnejša vrata. Kako pa vse to pozna pri ceni?

Preberi »

Razkrivamo 3 razloge, zakaj je dobro izbrati rolo garažna vrata

Lepa, estetsko dovršena, uporabna, trajna, odporna na vremenske vplive, varna … Vse to in še več vam nudijo rolo garažna vrata podjetja Hanus. Ta vam zaradi svojega načina izdelave in montaže nudijo visok nivo udobja, zaradi preproste uporabe pa vam bodo zagotovo olajšala vaš vsakdan. Vas zanimajo razlogi, zaradi katerih v podjetju Hanus menimo, da so rolo garažna vrata odlična izbira?

Preberi »

Kako zaščititi vrata pred nepridipravi?

Garažna vrata, skozi katera najpogosteje vstopamo v hišo, so pogosto tarča tatov. Še zlasti, če niso ustrezno zaščitena. Na voljo je šest nasvetov, kako zaščititi vrata in dom pred vsiljivci, še zlasti takrat, ko nas ni doma.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.