Search
Close this search box.

Navojna garažna vrata – slovenski proizvajalec s tradicijo

Navojna ali rolo garažna vrata, kot jih tudi imenujemo, so najbolj prodajana garažna vrata v Sloveniji. So enostavna in vsestranska za uporabo, odpirajo in zapirajo pa se z navijanjem lamel na osovino, ki je skrita v boksu pod okrasnim pokrovom. Zaradi takšnega načina jih je mogoče namestiti kamorkoli (v notranjost, na sredino ali zunanjost garaže) in zato so tudi tako priljubljena.

Trenutno najbolj zaželena kombinacija sta navojna garažna vrata in slovensko poreklo. V podjetju Hanus nudimo oboje. Naše podjetje je na trgu prisotno že več kot deset let, naši lastni produkti pa so izjemne kakovosti. Da slovenska kakovost spada v sam vrh, in da smo lahko konkurenčni največjim, obenem pa izpolnjujemo najzahtevnejše standarde, so prepoznali tudi izven naših meja. Ne le v Sloveniji, tudi tam smo zato zelo cenjeni.

»Zaupanje, ki smo ga vsakodnevno deležni s strani več tisoč zadovoljnih strank, predstavlja tudi odgovornost. Odgovornost, ki od nas zahteva, da nudimo izdelke in storitve na najvišji možni ravni. Lahko rečem, da so motivacija, inovativnost, avtentičnost in kakovost naš zaščitni znak, naši zaposleni pa srce podjetja. Skupaj se trudimo biti dobri, biti še boljši kot včeraj« pravi direktor podjetja Hanus, Daniel Hanžekovič in dodaja: »naši rezultati in zadovoljne stranke, ki so vedno v ospredju naših prizadevanj, kažejo na to, da ne delamo samo za tukaj in zdaj. Naše rešitve in pristop so individualni, serijske proizvodnje ne poznamo. Pomembno vlogo pri poslovanju ima tudi inovativnost oziroma tehnološki razvoj, s katerim skrbimo, da so naša vrata uporabnikom še prijaznejša in enostavnejša za uporabo«.

Navojna garažna vrata, ki jih izdelujemo v podjetju Hanus, so najvišje kakovosti, gledano z vidika varnosti, materialov, inovativnih pristopov, kot je protivetrna zaščita in enostavnosti upravljanja. Upamo si trditi, da ponujamo zelo dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Cene naših navojnih garažnih vrat se vrtijo od 699 € naprej.

Slovenski proizvajalec je pomemben


Slovenski proizvajalec garažnih vrat je visoko cenjen in vedno bolj iskan. Lastni proizvodni procesi, inovativne rešitve in tradicija so tisto, kar slovenski potrošniki iščejo tudi pri proizvajalcih garažnih vrat. V podjetju Hanus stremimo k temu, da kupcem nudimo vse to.

Da lahko iz majhnega nastane veliko ,in da je slovensko lahko tudi izredno kakovostno, dokazujemo že vrsto let. Naša zgodba izhaja iz misije, da nismo samo tisti, ki sledimo, ampak tudi tisti, ki gradimo in narekujemo prihodnost na področju garažnih vrat. Predani smo k odličnosti, kar dokazujejo številni certifikati in ponovno pridobljeno Srebrno bonitetno odličje.

Tri prednosti navojnih garažnih vrat slovenskega porekla

Poleg vseh zgoraj naštetih plusov, je prednost slovenskega proizvoda tudi ta, da je ponudnik v primeru težav ali vprašanj takoj na voljo za vse odgovore. V podjetju Hanus trenutno beležimo največje povpraševanje po navojnih garažnih vratih ali rolo garažnih vratih. Razlogov za to je precej, mi vam bomo tokrat predstavili tri najpomembnejše.

1. Potrebujete malo prostora

Kot že pove ime samo, se sistem navojnih garažnih vrat navija v zaščitno skrinjo in deluje po principu rolete. Za vgradnjo boste zato potrebovali izredno malo prostora. To je odlična rešitev za vse, ki imate na voljo nekoliko manjše garaže. Prav tako boste lahko svojega jeklenega konjička parkirali tik ob vratih, z njimi pa nato upravljali s pomočjo daljinskega upravljalca.

2. Visok nivo varnosti

Vsa naša navojna garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1. So opremljena z optosenzorjem, ki bo ob naletu na oviro avtomatsko začel dvigati garažna vrata, dodatno pa lahko izberete tudi fotocelice, ki bodo avtomatsko zaznale oviro in sprožile povraten ukaz v primeru, da vrata naletijo na oviro.

3. Inovativna protivetrna zaščita

Največje hitrosti veter pri nas dosega na Primorskem, vendar pa se vse močnejši sunki vetra pojavljajo tudi v notranjosti. Navojna garažna vrata so zaradi strukture in principa delovanja bolj izpostavljena vremenskim vplivom. Sestavljena so iz več gibljivih delov, zato so nekoliko manj trdna.

V primeru močnega vetra, se ta lahko ujame v lamele, vrata pa delujejo kot jadro. Rolo se takrat napne in če je veter premočan, lahko lamele iztrga iz vodil. Pri Hanusu smo zato razvili popolnoma nov sistem vodil, ki vetrni razred garažnih vrat povečajo za kar dvakrat. Le-ta navojna garažna vrata sidrajo v vodilu in preprečijo, da bi jih veter iz vodila izvrgel. Hkrati poskrbijo, da ne bo prišlo do protibočnega zdrsa zaradi neravnih tal, še dodatno pa je izboljšana njihova protivlomna varnost.

Prepričani smo, da boste imeli odgovor, ko se boste odločali za tip garažnih vrat in ponudnika, na dlani.

Dogodki

Navojna ali rolo garažna vrata, kot jih tudi imenujemo, so najbolj prodajana garažna vrata v Sloveniji. So enostavna in vsestranska za uporabo, odpirajo in zapirajo pa se z navijanjem lamel na osovino, ki je skrita v boksu pod okrasnim pokrovom. Zaradi takšnega načina jih je mogoče namestiti kamorkoli (v notranjost, na sredino ali zunanjost garaže) in zato so tudi tako priljubljena.