Search
Close this search box.

pica

Številne novosti v Hiši Ančka: Pizza napoletana, jedi pripravljene na odprtem ognju in “šporhertu”, nov nabor kosil in vin

V Hiši Ančka, Boutique Hotel v Slovenj Gradcu, kjer pri pripravi testa za pizze že dolgo ne uporabljajo kvasa, ampak 25 let stare droži (kislo testo), so razširili nabor kosil in ponudbo vin. Velika novost je priprava jedi na odprtem ognju. Njihove pizze z drožmi pa so nadgradili v brezkompromisne napoletane, za katere uporabljajo najboljše sestavine in “živo” moko, mleto iz delno kaljenih žitnih zrn.

Preberi »

Slovenci na dom najraje naročajo burgerje in pice

Veliko Slovencev se je lani prvič srečalo z dostavo hrane na dom, storitev pa postaja vse bolj priljubljena. Samo prek aplikacije Wolt so uporabniki naročili več kot 10.000 različnih jedi, so zapisali pri omenjenem ponudniku in dodali, da so se potrošniki največkrat odločali za burgerje in pice.

Preberi »

Dogodki