Search
Close this search box.

Novost v Slovenj Gradcu: Pivnica in picerija, kjer se boste lahko okrepčali tudi s pivsko kračo

Pred kratkim se je na Poštni ulici v Slovenj Gradcu odprla pivnica in picerija Stara pošta, ki ponuja pestro izbiro hrane za vse gurmane. V ponudbi pa imajo tudi pet vrst točenih piv.

Poštna ulica, za katero bi lahko rekli, da se spreminja v gostinsko ulico, je bogatejša za še en gostinski lokal. Pred kratkim je namreč na lokaciji (Poštna ulica 3), kjer je bila nekoč prva pošta v Slovenj Gradcu, svoja vrata odprla pivnica in picerija Stara pošta.

Stara pošta je odlična izbira za vse lačne v Slovenj Gradcu. Lokal so izrisali in zasnovali v stilu stare pošte in v okvirjih pivnice. Osnovni materiali so les, kamen in kovina, ki vam pričarajo občutek topline in domačnosti. Poskrbeli so tudi za najkvalitetnejše pohištvo. Lokal krasijo unikatni izdelki lokalnih obrtnikov. Vsa oblikovanja in izdelki so lastne ideje in zamisli podjetja. Sproščeno vzdušje pa ustvarja glasba v stilu pivnice.

V ponudbi imajo vse “pivske zadeve”. Tako se lahko v Stari pošti poleg klasičnih jedi, kot so solate, burgerji in pice, okrepčate tudi z divjačinskim golažem, pivsko klobaso z ajdovimi žganci, steaki in tudi pivsko kračo, ki jo strežejo edini na Koroškem. Nudijo pa tudi možnost dostave na dom. Celotno ponudbo najdete TUKAJ.

Stara pošta je odprta od ponedeljka do četrtka med 9.00 in 23. uro. Ob petkih med 9.00 in 24.00, v sobotah od 10.00 do 24.00, ob nedeljah pa od 12. do 22. ure. Za vse dodatne informacije in naročila so dosegljivi na 070 399 499. Za vse novosti, akcije in posebno ponudbo pa lahko spremljate tudi njihovo Facebook stran TUKAJ, Instagram TUKAJ ali spletno stran, ki jo najdete TUKAJ.

Še ena posebnost Stare pošte je ta, da so kot prvi na Koroškem iz ponudbe umaknili najbolj znana piva v steklenicah in jih ponudili le kot točena piva. Seveda pa niso pozabili niti na ljubitelje dobre žlahtne kapljice, v ponudbi imajo tudi pester izbor kvalitetnih vin.

Stara pošta je z vami od prve skodelice kave do zadnjega zalogaja v dnevu … Kjer je hrana užitek, kjer je pomembno udobje ter kjer je vsak vaš prihod – doživetje.”

Pri tem naj še omenimo, da spada Stara pošta v verigo štirih lokalov, in sicer so vanjo vključeni še Okrepčevalnica Minutka, Royal Caffe in Royal Pub. Tudi zanje v prihodnosti lastniki obljubljajo prenovo, veliko spremembo in svežo ponudbo.

Ob tej priložnosti pa smo na Facebook strani Koroških Novic za vas pripravili tudi veliko nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za mix različnih mesnih ali mix piščančjih jedi (kilo poštarja ali kilo piščanca za štiri osebe). Sodelujete lahko TUKAJ.

Dogodki

Pred kratkim se je na Poštni ulici v Slovenj Gradcu odprla pivnica in picerija Stara pošta, ki ponuja pestro izbiro hrane za vse gurmane. V ponudbi pa imajo tudi pet vrst točenih piv.