Search
Close this search box.

Kelt pub Pizza Cup 2022: Na Prevaljah slavila ekipa iz Mežice (FOTO)

Na Prevaljah se je minulo soboto odvila še ena zanimiva prireditev, in sicer Kelt pub Pizza Cup 2022.

Konec tedna je na Prevaljah potekal največji “pizza” dogodek v Sloveniji, ki so ga tokrat pripravili drugič, na njem pa so uživali tako tekmovalci kot tudi obiskovalci.

Tekmovanje v peki pic se je odvijalo pred lokalom Kelt pub na Prevaljah. Pogoj za sodelovanje je bila lastna peč na plin ali pelete (ne-električna). Tako so tekmovalci v jutranjih urah zavihali rokave in začeli s pripravo različnih pic, ki so jih obiskovalci imeli priložnost poskusiti ter jih tudi oceniti.

Tokrat je najokusnejšo pico po izboru občinstva pripravila ekipa JJ Haus iz Mežice, ki je na tekmovanju sodelovala prvič. Drugo mesto so zasedli lanskoletni zmagovalci, Koroški Čili Klub, tretje mesto pa so si delili ekipa LaZania iz Ljubljane in Ekioa TAM iz Dornave.

Pri tem naj še omenimo, da je Kelt pub prepoznaven tudi po organizaciji prireditve Keltova žlica, ki jo bodo člani Športnega društva Kelt Prevalje tudi letos pripravili v okviru jesenskih srečanj na Prevaljah, in sicer v soboto, 10. septembra. Prijave ekip so možne na telefonsko številko 041 268 838.

V Keltu pa bo veselo že v soboto, 3. septembra, ko ob 22. obletnici obstoja lokala pripravljajo veliki rock koncert.

FOTOGALERIJA

Dogodki

Na Prevaljah se je minulo soboto odvila še ena zanimiva prireditev, in sicer Kelt pub Pizza Cup 2022.