pesniška olimpijada

Zlata olimpijka 22. Pesniške olimpijade je Mila Kodrič Cizerl. Med nagrajenci 11. Mlade pesniške olimpijade tudi Korošca

Na spletu so, prilagojene časom, v katerih smo se (ponovno) znašli, ta vikend potekale pesniške delavnice že 22. Pesniške olimpijade, projekta, ki ga organizirata JSKD OI Dravograd in Zveza kulturnih društev Dravograd ob pomoči Javnega zavoda Dravit, pod mentorstvom pesnika in urednika dr. Davida Bedrača, ki je med 16 prijavljenimi mladimi pesnicami in pesniki za zlato olimpijko razglasil dijakinjo zadnjega letnika II. gimnazije Maribor Milo Kodrič Cizerl iz Vidma pri Ptuju.

Preberi »

Znana je zlata olimpijka 21. Pesniške olimpijade

Na spletu je potekala pesniška delavnica že 21. Pesniške olimpijade, projekta, ki ga organizirata JSKD OI Dravograd in Zveza kulturnih društev Dravograd ob pomoči Javnega zavoda Dravit in KMKC Kompleks, pod mentorstvom pesnika in urednika dr. Davida Bedrača, ki je med 35 prijavljenimi mladimi pesnicami in pesniki za zlato olimpijko razglasil študentko mednarodnih odnosov Emo Odro Raščan iz Ljubljane.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.