nakup

Ko kupujete sedežno, ne pozabite na …

Na spletu lahko naletite na malo morje najrazličnejših nasvetov za nakup sedežne garniture. Večina jih, v kolikor seveda sledite namigom iz članka, obljublja zares veliko. Vendar pa se na koncu, ko ta pomemben kos pohištva pripeljete v vaš dom, sanje o čudovitem domu hitro razblinijo. Zakaj je temu tako? Ker preveliko majhnih nasvetov pri izbiri pohištva hitro povzroči zmedo. Zgodi se, da na koncu kupec niti ne ve več, na kaj mora biti pozoren in se odloči za popolnoma napačen model.

Preberi »

10 pravil pri nakupu kuhinje

Ko se lotimo opremljanja ali prenove kuhinje se pogosto kar malo ustrašimo. Doseči optimalno izkoriščen prostor (kar v kuhinji zagotovo mora biti) je namreč prava umetnost. Če želite ustvarjati v sanjski kuhinji, se morate projekta lotiti počasi in premišljeno.

Preberi »

Na kaj je potrebno paziti ob nakupu jedilne mize?

Jedilna miza je eden od najbolj povezovalnih kosov pohištva, zato je pred njenim nakupom smiselno poznati ključne dejavnike, ki odločajo o tem, ali bo nakup izpolnil pričakovanja ali ne. Jedilnica je prostor, kjer se vsakodnevno večkrat obeduje, ob praznikih pa v njej potekajo druženja – največkrat ob polni mizi dobrot.

Preberi »

Nakupovalni vodič za vaša garažna vrata …

Tokrat so v podjetju Hanus za vas pripravili »mini nakupovalni vodič« za vaša nova garažna vrata. V njem boste našli številne koristne nasvete, na primer, na kaj biti pozorni ob nakupu, kakšne materiale izbrati, kako je z varnostjo in vzdržljivostjo …

Preberi »

Slovensko Sberbank kupila NLB

V Sloveniji bodo danes po dveh dneh zaprtja vrata znova odprle poslovalnice banke Sberbank. Ta ima novega lastnika, NLB, kjer so poudarili, da vse pogodbe ostajajo nespremenjene, obstoječi računi in kartice pa veljavni. Omejitev pri izvajanju plačilnih transakcij ne bo več, takoj bodo začeli tudi s postopkom spremembe imena.

Preberi »