Search
Close this search box.

To nedeljo boste na Ravnah “barantali” na Črni nedelji

ZKŠTM Ravne organizira tradicionalno Črno nedeljo, sejem, na katerem ne smete manjkati.

Vabljeni na priljubljen sejem “Črna nedelja”, ki vsako leto privabi obiskovalce od blizu in daleč. Tokrat boste lahko v nedeljo, 17. marca 2024 uživali v pestri ponudbi, zabavi in kulinaričnih okusih že od zgodnjih jutranjih ur.

Dogajanje se bo pričelo ob 08.00, medtem ko bo prava kulinarična poslastica na voljo od 10.00 naprej v obliki “Koroške kuhíne”. Vonj po sladkorni peni, raznolika ponudba lokalnih izdelkov ter zanimive stojnice bodo napolnile ulice, ustvarjajoč pravo festivalsko vzdušje.

Prodajalci bodo s svojimi vzkliki “Tri za jurja, tri za jurja!” razveseljevali obiskovalce, ki se bodo sprehajali od začetka odcepa pa vse do gradu in nazaj. Številni gostje in prodajalci, sejem obarvajo s pristnim lokalnim utripom, ki privabi radovedneže in ljubitelje tradicije.

Črna nedelja” ni le sejem, ampak tudi priložnost za srečanje z lokalnimi ustvarjalci in podjetniki. Številni obrtniki, kmetje ter umetniki bodo ponosno predstavljali svoje izdelke in delili zgodbe z obiskovalci.

Posebno mesto na dogodku je namenjeno tudi kulinaričnim specialitetam. “Koroška kuhína” bo ponudila široko paleto lokalnih dobrot, ki bodo zadovoljile vsak okus.

Dogajanje na “Črni nedelji” bo trajalo vse do večera, zato si vzemite čas, da doživite to tradicionalno doživetje na Koroškem. Pridite, najdite kaj zase, se zabavajte in preživite nedeljo nekoliko drugače, a še vedno v duhu tradicije.

Vir: ZKŠTM Ravne na Koroškem

Dogodki

ZKŠTM Ravne organizira tradicionalno Črno nedeljo, sejem, na katerem ne smete manjkati.