Search
Close this search box.

Sejem rabljene zimske opreme na mestnem platoju na Ravnah

Na Ravnah v okviru Čarobnega decembra organizirajo sejem rabljene smučarske opreme.
Fotografija je simbolična

Zimska sezona 2023/2024 je pred vrati, s tem pa tudi čas za pregled opreme za zimske športe. V soboto, 9. decembra, med 9. in 13. uro, bo na mestnem platoju pred trgovino TUŠ potekal sejem rabljene smučarske in zimske športne opreme. To bo odlična priložnost za nakup ali prodajo rabljene opreme, ki vključuje smuči, čelade, smučarske čevlje, tekaško opremo, drsalke, oblačila in drugo opremo.

Sejem bo nudil izjemno priložnost za vse ljubitelje zimskih športov, da posodobijo svojo opremo ali jo prodajo, če je ne uporabljajo več. Dogodek bo poleg tega prispeval k trajnostnemu ravnanju z opremo, saj bo omogočil njeno ponovno uporabo.

Organizatorji pozivajo vse, da pregledajo svoje kleti in shrambe ter prinesejo rabljeno zimsko opremo na sejem. Za dodatne informacije in vprašanja so dosegljivi preko telefonske številke 040 745 464 ali e-poštnega naslova sasa@zkstm.si.

Ne zamudite te odlične priložnosti za nakup ali prodajo zimske opreme ter se pridružite zimski zabavi s kakovostno in cenovno ugodno opremo.

Vir: ZKŠTM Ravne

Dogodki

Na Ravnah v okviru Čarobnega decembra organizirajo sejem rabljene smučarske opreme.