nagrade

Med dobitniki priznanj tudi pripadniki iz koroških civilnih zaščit

Leta 1992 je Vlada Republike Slovenije 1. marec razglasila za dan civilne zaščite. Ta dan bi naj opominjal ljudi, kakšno vlogo ima civilna zaščita, kako življenjsko pomembna je pri spopadanju z vsemi vrstami nesreč in katastrof ter kako pomembni sta mednarodna pomoč in solidarnost tudi na tem področju.

Preberi »

Priznanje Mega 2022, pod geslom “Vsi zmagujemo, ko sodelujemo”, prejelo 18 delodajalcev

Na novinarski konferenci so bili predstavljeni rezultati triletnega projekta Vsi zmagujemo, ko sodelujemo, ki ga sofinancirata Republika Slovenija preko Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Ob tem je bilo razglašenih 18 delodajalcev, ki so sodelovali na jesenskem natečaju in za svoje dobre prakse medgeneracijskega sodelovanja v delovnem okolju prejmejo priznanje MEGA 2022.

Preberi »
Pia Babnik

Pia Babnik – najstnica s pol milijona evrov nagrad na sezono

Najboljša slovenska golfistka Pia Babnik je končala tretjo sezono med profesionalnimi igralkami. Z nagradami na turnirjih je 18-letna igralka to sezono zaslužila več kot 500.000 evrov. “Imam ogromno rezerv v igri. Zmage na turnirjih so posledica napredka v igri,” je v pogovoru za STA povedala Babnikova.

Preberi »