kršitev

25-letnik vozil neregistrirano vozilo, prekoračil hitrost v naselju, poskušal povoziti policistko, bežal pred policisti …

Včeraj smo poročali o nevarni vožnji Celjana, ki je ogrožal udeležence cestnega prometa in pri bežanju pred policisti skoraj povozil policistko Policijske postaje Celje. Danes je policistko Postaje prometne policije Celje med izvajanjem nadzora kontrole hitrosti ogrožal kršitelj, ki ni ustavil na znake policistke za ustavljanje, pač pa je zapeljal proti njej tako, da je morala odskočiti, sicer bi jo povozil.

Preberi »

Policijsko poročilo, 1.4.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 360 klicev občanov. 94 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Preberi »

Počivalšek v opravičilu: Sestanek zakonit, a v teh težkih časih to tudi nepremišljena poteza

Minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek se je po burnih odzivih dela javnosti zaradi nedavnega sestanka v gostišču v Prlekiji danes opravičil javnosti, še posebej gostincem. “Čeprav je bil sestanek zakonit, utemeljen in zelo koristen, je bila to v teh težkih časih tudi nepremišljena poteza,” je na družbenem omrežju Facebook zapisal Počivalšek.

Preberi »

V šestih zdravstvenih ustanovah izvedli 297 cepljenj oseb mimo nacionalne strategije. Kakšno je stanje v SB Slovenj Gradec?

Vlada se je na današnji seji seznanila s poročilom zdravstvenega inšpektorata o izvajanju nadzora nad obvladovanjem cepljenja proti novemu koronavirusu med 27. decembrom in 16. januarjem. Poročilo razkriva, da so v šestih zdravstvenih ustanovah izvedli 297 cepljenj oseb mimo nacionalne strategije. Največ neskladij je bilo na Onkološkem inštitutu.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun