kršitev

Policijsko poročilo, 25. 11. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 252 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 34 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

V Dravograd se je huje poškodoval vinjen kolesar. Na Ravnah neznani storilec ukradel orodje

Na komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 287 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih. 9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi telesnimi poškodbami in 10 z materialno škodo.

Preberi »

Zagovornik v nižji božičnici za zaposlene na bolniški ali porodniški prepoznal diskriminacijo

Zagovornik načela enakosti je v podjetju, ki nudi storitve mobilnosti in potovanj, ugotovil diskriminatorno obravnavo zaposlenih. Podjetje je določilo, da bodo nižjo božičnico prejeli zaposleni, ki bodo med letom skupno mesec ali več na bolniški ali na porodniški. S tem je neenako obravnavalo tiste zaposlene, ki so bili med letom upravičeno odsotni zaradi njihovih osebnih okoliščin zdravstvenega stanja, nosečnosti in starševstva. To pa je po Zakonu o varstvu pred diskriminacijo prepovedano.

Preberi »

Policijsko poročilo, 16. 6. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 298 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru, so sporočili s PU Celje.

Preberi »

25-letnik vozil neregistrirano vozilo, prekoračil hitrost v naselju, poskušal povoziti policistko, bežal pred policisti …

Včeraj smo poročali o nevarni vožnji Celjana, ki je ogrožal udeležence cestnega prometa in pri bežanju pred policisti skoraj povozil policistko Policijske postaje Celje. Danes je policistko Postaje prometne policije Celje med izvajanjem nadzora kontrole hitrosti ogrožal kršitelj, ki ni ustavil na znake policistke za ustavljanje, pač pa je zapeljal proti njej tako, da je morala odskočiti, sicer bi jo povozil.

Preberi »

Policijsko poročilo, 1.4.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 360 klicev občanov. 94 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.