huda prometna nesreča

Policijsko poročilo, 22. 11. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 888 klicev občanov. 196 klicev je bilo interventnih, 6 nujnih. 37 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 82 s področja prometne varnosti in 49 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Zaradi neprilagojene hitrosti povzročil nesrečo. Poškodovane tri osebe, ena huje

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah sprejeli 305 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih. 24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 1 s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru. Obravnavali so tudi eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi telesnimi poškodbami ter 11 z materialno škodo.

Preberi »

FOTO: V trčenju treh vozil umrla sopotnica v osebnem vozilu

Danes so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na območju Mislinjske Dobrave. V prometni nesreči so bila udeležena tri osebna vozila, so pravkar sporočili iz PU Celje. V trčenju je umrla sopotnica v osebnem vozilu, o čemer smo že poročali TUKAJ.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.