CUDV

V Radljah ob Dravi odprli varstveno delovni center (FOTO)

V obnovljenem Sokolskem domu v Radljah ob Dravi so popoldne odprli varstveno delovni center. Vanj se selijo uporabniki dosedanjega varstveno delovnega centra na Muti. Občina Radlje ob Dravi, ki prostore Sokolskega doma s tem daje v najem Centru za usposabljanje, delo in varstvo Črna, je za obnovo Sokolskega doma namenila dobrih 720.000 evrov.

Preberi »

Dalja Pečovnik: Od četrtka bo varstveno delovni center v Radljah obiskovalo 11 uporabnikov, kasneje se jim bodo pridružili še novi

V obnovljenem Sokolskem domu v Radljah ob Dravi bodo popoldne odprli varstveno delovni center. Vanj se selijo uporabniki dosedanjega varstveno delovnega centra na Muti. Občina Radlje ob Dravi, ki prostore Sokolskega doma s tem daje v najem Centru za usposabljanje, delo in varstvo Črna, je za obnovo Sokolskega doma namenila dobrih 720.000 evrov.

Preberi »

Cigler Kralj in Gantar ob obisku CUDV Črna: Vlada je prišla pomagat

Minister za zdravje Tomaž Gantar in minister za delo Janez Cigler Kralj sta v sklopu današnjega vladnega obiska regije popoldne obiskala tudi Črno na Koroškem in tamkajšnji Center za usposabljanje, delo in varstvo (CUDV), ki je eno največjih aktualnih žarišč okužb s covidom-19. Kot je povedal slednji, so na Koroškem zato, ker želijo pomagati.

Preberi »

V CUDV Črna doslej okužbo potrdili pri 12 uporabnikih in devetih zaposlenih

V Centru za usposabljanje, delo in varstvo (CUDV) v Črni na Koroškem število okuženih z novim koronavirusom narašča. Doslej so okužbo potrdili pri 12 uporabnikih in devetih zaposlenih. V črnjanski hotel so v sredo zvečer namestili 25 oseb, ki so se vrnile z letovanja na Debelem rtiču, je za STA povedala direktorica CUDV Črna Dalja Pečovnik.

Preberi »

Vsi včerajšnji testi pri zaposlenih v CUDV Črna negativni

V CUDV Črna na Koroškem so v zadnjih dveh dneh testirali šest zaposlenih, od tega so do zdaj štiri osebe na covid-19 negativne. Rezultate dveh oseb še čakajo. Po besedah direktorice mag. Dalje Pečovnik se v centru striktno držijo vseh predpisanih ukrepov in navodil, so pa tudi pripravljeni na morebitne okužbe z novim koronavirusom.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.