Search
Close this search box.

Na Koroškem danes na delovnem obisku evroposlanec Matjaž Nemec (FOTO)

Danes, 29. marca 2024, se na delovnem obisku na Koroškem mudi evropski poslanec Matjaž Nemec s svojo ekipo.

Na delovnem obisku na Koroškem se danes, 29. marca 2024, mudi evropski poslanec Matjaž Nemes s svojo ekipo. Ob 11. uri se je v Slovenj Gradcu srečal s podžupanjo MO Slovenj Gradec Martino Šisernik in županjo občine Črna na Koroškem Romano Lesjak, skupaj pa so obiskali bivalno skupnost Centra za usposabljanje, delo in varstvo Črne na Koroškem (CUDV) na Ozarah v Slovenj Gradcu.

V sklopu delovnega obiska je evropski poslanec Matjaž Nemec ob 13. uri sodeloval na omizju z mladimi v okviru projekta ”Klikni: Naroči se na EU”, ki ga organizira Zavod Mladinska Mreža MaMa. Omizje je potekalo na Gimnaziji Slovenj Gradec.

Ob 15.30 uri se je g. Nemec srečal z direktorico Koroške galerije likovnih umetnosti Slovenj Gradec, Petro Čeh, s katero si je ogledal prostore KGLU ter razstavo, ki je trenutno na ogled v galeriji.

Na povabilo župana Mestne občine Slovenj Gradec, Tilna Klugerja, se bo ob 18. uri udeležil tudi slavnostne prireditve ob podelitvi najvišjih priznanj s področja športa v Mestni občini Slovenj Gradec. Slovesnost bo potekala v dvorani Kulturnega doma.

Dogodki

Danes, 29. marca 2024, se na delovnem obisku na Koroškem mudi evropski poslanec Matjaž Nemec s svojo ekipo.