Search
Close this search box.

aplikacija

Zavarovalnica Triglav javnosti odprla podatke, zbrane z aplikacijo Drajv

Na Zavarovalnici Triglav so predstavili aplikacijo Drajv, ki s podatki več kot 100.000 uporabnikov riše digitalni prometni zemljevid. Po besedah vodje razvoja aplikacije Boštjana Kopa jih kot zavarovalnico zanima, kako tvegan je nek voznik, a so zbrane podatke dali na voljo javnosti v upanju na izboljšanje pretočnosti in varnosti prometa.

Preberi »

Za izračun preživnine zdaj na voljo preživninski kalkulator

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je v sodelovanju z Inštitutom RS za socialno varstvo pripravilo preživninski kalkulator. Gre za orodje, ki bo postavilo standard, kaj pomeni dostojna preživnina za otroka, in je v osnovi namenjeno socialnim delavcem ter sodnikom.

Preberi »

Spoznajte novo mobilno aplikacijo Listek

Včasih smo nakupovalni listek pisali na roke. Nato je v igro prišla beležka na telefonu. Digitalizacijo sveta je pandemija covida-19, ko smo se bili primorani hitro spoznati s številnimi aplikacijami, le še pospešila. Zakaj ne bi zato tudi pri vsakodnevnih opravilih uporabljali aplikacije, namenjene popolnemu in preglednemu načrtovanju svojih nakupov? Spoznajte Listek.

Preberi »