Spoznajte novo mobilno aplikacijo Listek

Včasih smo nakupovalni listek pisali na roke. Nato je v igro prišla beležka na telefonu. Digitalizacijo sveta je pandemija covida-19, ko smo se bili primorani hitro spoznati s številnimi aplikacijami, le še pospešila. Zakaj ne bi zato tudi pri vsakodnevnih opravilih uporabljali aplikacije, namenjene popolnemu in preglednemu načrtovanju svojih nakupov? Spoznajte Listek.

Prvovrstna funkcija mobilne aplikacije Listek je uporaba preprostega nakupovalnega seznama, ki ga lahko ustvarimo za želeno trgovino. Dnevi, ko smo morali za vsako trgovino uporabiti svojo aplikacijo, so mimo — v Listku lahko izbiramo med več kot 100 različnimi trgovinami in morebitnimi drugimi ponudniki (npr. lekarna in knjižnica), zato lahko aplikacijo uporabimo za sleherno pisanje seznamov in načrtovanje opravkov.

Prav tako je v Listku na razpolago tudi pregleden tedenski seznam vseh aktualnih kuponov v živilskih trgovinah, namenjen lažjemu in predvsem bolj ekonomičnemu načrtovanju naslednjega nakupa. Z mislijo na le-to smo dodali tudi funkcijo skupne rabe nakupovalnega seznama, ki poskrbi, da so vsi uporabniki, s katerimi delimo izbrani Listek, seznanjeni s stanjem nakupa.

S pomočjo koledarskega opomnika lahko nastavimo želen datum nakupa, aplikacija pa nas o tem obvesti na predviden dan.

Poglavitna ideja zasnove Listka je bila tako združitev vseh funkcionalnosti, ki jih potrebujemo pred in med nakupom. Doma pregledamo kataloge in sproti napišemo seznam, na katerega lahko hitro dodamo priljubljene izdelke, ki jih kupimo najpogosteje. V trgovini pa nam je nakupovalni seznam skupaj s kuponi, aktualnimi za tisti dan, in našo kartico zvestobe v pomoč pri nakupu. Uporabniki, s katerimi delimo specifičen Listek, lahko nanj kadarkoli dodajo produkt in ga po nakupu s seznama tudi odstranijo, o čemer so vsi, ki imajo Listek v skupni rabi, tudi obveščeni. 

Pozitivna, olajšana in izboljšana uporabniška izkušnja je bilo naše vodilo že pri zasnovi in razvoju aplikacije, ob izjemnih odzivih na Listek, ki ga uporablja že skoraj 5000 uporabnikov, pa je naša motivacija po nadgradnji aplikacije še večja, so ob tem navedli pri ekipi Listek.

Spoznajte mobilno aplikacijo Listek — digitalni pomočnik pri vsakodnevnih nakupih, ki je na voljo v trgovinah Google Play in App Store, še danes!

Besedilo: Ekipa Listek

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije