Search
Close this search box.

Podjetje Elops že kmalu predstavlja brezplačno aplikacijo za odstranjevanje virusov iz telefonov

Podjetje Elops je vedno prava rešitev, kadar se pojavijo težave z mobilnim telefonom.

Podjetje Elops je specializirana trgovina in servis, ki ponuja celovite rešitve za vaše potrebe po telefonih, računalnikih in dodatni opremi. Zavezani so kakovosti, zanesljivosti in odlični storitvi za stranke, ne glede na njihove zahteve ali proračun.

V podjetju Elops razumejo, kako pomembne so vaše naprave za vaše vsakodnevno življenje in delo, zato se trudijo zagotavljati najnovejše izdelke in storitve ter vrhunsko tehnično podporo, ki vam omogoča, da izkoristite vse funkcije svojih naprav.

Ker vedo, da se vedno pogosteje pojavljajo zlonamerni programi in aplikacije, ki želijo škodovati vam in vašim napravam, so v podjetju Elops več let razmišljali in delali na razvoju aplikacije, ki bo vsem olajšala življenje. Skozi veliko truda, neštetih ur dela, razvijanja in programiranja so ustvarili aplikacijo ELOPS, prvo aplikacijo za odstranjevanje virusov iz telefonov.

Aplikacija ELOPS, ki je prva tovrstna aplikacija na tržišču, bo na voljo brezplačno, bo zagotovo poskrbela, da boste lahko brezskrbno uporabljali svoje naprave. Aplikacija bo poskrbela za analizo telefona, vas obveščala o spletnih težavah, prav tako pa boste z aplikacijo enostavno preverili, če ima vaš telefon virus, in ga v nekaj klikih tudi ročno izbrisali s telefona.  

Kot so nam še povedali v podjetju Elops, čakajo samo še na potrditev in certifikat s strani Evropske unije, potem pa bodo lahko aplikacijo tudi uradno predstavili in predali v uporabo vsem uporabnikom. Zato lahko pričakujemo, da bo že v nekaj dneh vse pripravljeno za lansiranje aplikacije, ki bo zagotovo poskrbela za to, da bo uporaba vaših naprav še toliko varnejša in brezskrbna.

Dogodki

Podjetje Elops je vedno prava rešitev, kadar se pojavijo težave z mobilnim telefonom.