Search
Close this search box.

Imate težave s hojo? Fizioterapija, ki pomaga

Podjetje Therapia d. o. o. je največje in najstarejše fizioterapevtsko podjete specializirano za fizioterapijo na domu v Sloveniji. Prav tako pa so edini, ki so razvili svojo metodo rehabilitacije na domu, s katero so 97% uspešni.

Težko hodite? Imate slabo ravnotežje in se zato oprijemate sten ali pripomočkov? Hodite s kratkimi koraki? Hodite vedno slabše in manj stabilno ali pa celo sploh ne morete več hoditi?

Pri  zgoraj naštetih težavah vam lahko pomagajo fizioterapevti podjetja Therapia, ki pridejo na vaš dom. Svoje delo opravljajo v/na Ljubljani, Mariboru, Ptuju, Novem mestu, Kranju, Bledu, Radovljici, Slovenj Gradcu, Dravogradu, Ravnah, Prevaljah, Muti, Vuzenici, Celju, Velenju, Šoštanju, Topolščici, …

97 odstotkov uspešnih rehabilitacij!

Z  leti so v podjetju Therapia ugotovili, da z že uveljavljenimi fizioterapevtskimi metodami in tehnikami ne morejo dosegati zadovoljivih rezultatov pri ljudeh, ki imajo težave s hojo. Zato so diplomirani fizioterapevti tega podjetja prav zanje razvili svojo tehniko fizioterapije, s katero dosegajo neverjetno dobre rezultate.

Kar 97 odstotkov bolnikov, ki jih prevzamejo, namreč postavijo nazaj na noge, da hodijo vsaj tako dobro, kot preden so opešali. Večino pa rehabilitirajo v še boljšo formo.

Komu pomagajo?

Podjetje Therapia, d. o. o., se je kot prvo fizioterapevtsko podjetje v Sloveniji specializiralo za fizioterapijo na domu. Zato so danes najstarejše takšno fizioterapevtsko podjetje z največ izkušnjami s področja fizioterapije na domu. Pomagajo ljudem s slabim ravnotežjem, tistim, ki ne morejo več hoditi, nevrološkim bolnikom, kot so bolniki po možganski kapi, bolnikom s Parkinsonovo boleznijo, z  multiplo sklerozo, z manj znano amiotrofično lateralno  sklerozo in drugim. Prav tako pomagajo tudi ljudem, ki so opešali zaradi starosti, vrtoglavice,  poškodbe,  degenerativnih  sprememb, rakastih tumorjev in operacije. Z leti dela so si nabrali veliko izkušenj, da lahko dvignejo kakovost življenja in samostojnost svojih strank, čeprav je njihova povprečna starost od 70 do 100 let. Hkrati pa preprečijo najhujše, kar bi sledilo, če bi bolnik še nazadoval in obležal – preležanine, pljučnice, depresijo, odvisnost od drugih ali celo smrt.

Tudi vam ali vašim najbližjim lahko izkušeni diplomirani fizioterapevti opravijo brezplačen neobvezujoč pregled in brez nadaljnjih obveznosti strokovno svetujejo, kakšne so možnosti za izboljšanje hoje, stabilnosti, ravnotežja, bolečin, gibljivosti in podobno. Povedali bodo, kakšne izkušnje imajo z vam podobnimi in kako bi terapija potekala pri vas.

Na brezplačen pregled se lahko naročite na telefonski številki 080 44 66 ali na elektronskem naslovu info@therapia‐dom.si. Več o njih si lahko preberete na spletni strani www.therapia‐dom.si.

Ugodnost za bralce

V sodelovanju s podjetjem smo se dogovorili, da kljub velikemu povpraševanju in delu tudi vam, dragi bralci, poleg brezplačnega pregleda ponudijo še 50‐odstotni popust pri prvi fizioterapiji. Akcija se podaljša, zato lahko popust unovčite do ponedeljka 27. maja 2024, z naročilom na telefonsko številko 080 44 66 ali poslanim mailom na info@therapia-dom.si.
Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Podjetje Therapia d. o. o. je največje in najstarejše fizioterapevtsko podjete specializirano za fizioterapijo na domu v Sloveniji. Prav tako pa so edini, ki so razvili svojo metodo rehabilitacije na domu, s katero so 97% uspešni.