Search
Close this search box.

Med prvih šest na lepotnem tekmovanju tudi 23-letna Korošica

Kljub številnim oviram in prestavljanjem terminov zaradi koronavirusa je organizatorju lepotnega tekmovanja Miss Earth Slovenije le uspelo pripeljati lepotni izbor do zaključne prireditve v Kranjski Gori. Na tekmovanju se je med šest finalistk uvrstila tudi 23-letna Ana Pusovnik iz Slovenj Gradca.

Letos je finalni večer potekal drugače kot vsa prejšnja leta, saj je zaradi ukrepov ter priporočil NIJZ, celoten finalni večer potekal brez občinstva, virtualno.

Miss Earth Slovenije 2020 je postala Adrijana Ojsteršek iz Laškega, njena prva spremljevalka kot Miss Earth – Air Slovenije 2020 je Kristina Miler iz Celja, druga spremljevalka kot Miss Earth – Water Slovenije 2020 je postala Karin Volt iz Novega mesta in tretja spremljevalka kot Miss Earth – Fire Slovenije 2020 je Emma Peralta iz Ptuja. Med najboljših šest finalistk pa sta se uvrstili tudi Ana Pusovnik iz Slovenj Gradca in Maša Gržinič iz Kopra.

Ana Pusovnik iz Slovenj Gradca.

23-letna Korošica nam pove, da je bilo tekmovanje zanjo res ena lepa izkušnja in dobra odskočna deska. “Ni bilo naporno celotno tekmovanje, potekalo je zelo sproščeno in z puncami smo se res lepo ujele,” pravi in doda, da je pridobila tudi nova poznanstva in dve čudoviti prijateljici.

Na vprašanje, če bi se na lepotno tekmovanje prijavila še enkrat pravi, da ne, “če bi pa zavrtela čas nazaj bi pa storila enako.” Doda, da so prijatelji in sorodniki nanjo zelo ponosni in ji stojijo ob strani kljub vsem oviram, ki jih ima na svoji poti. “Tudi sama sem zelo ponosna na mojo osebnostno rast skozi celotno tekmovanje, pridobila sem zelo trdo kožo in samozavest,” razloži 23-letnica in pove, da je svoj finalni nastop izpeljala po pričakovanjih.

In kakšni so cilji za prihodnje? “Moji cilji visoki in lahko pričakujete nepričakovano” pove Pusovnikova in doda, da je letošnja zmagovalka zelo prijetna oseba. “Resnično odseva pozitivno energijo in zmago si je definitivno prislužila. Ji privoščim iz srca.” Za konec pa pravi: “Rada bi se zahvalila vsem za lepe in spodbudne besede, ki mi res ogromno pomenijo.”

Ana Pusovnik na lepotnem tekmovanju Miss Earth Slovenije:

“Slogan tekmovanja je »Beauty with a cause«, kar pomeni lepoto z določenim namenom. Ne zgolj običajen lepotni shod, ampak mnogo več. Prioritete tekmovanja so skrb za čisto okolje, zaščita narave, ekološke vrednote, nove okolju prijazne energije in pereči aktualni problemi, povezani z našim planetom.” so zapisali na uradni Facebook strani Miss Earth Slovenija.

Preberite še: Dve koroški lepotici v boj za naziv Miss Earth Slovenije 2020 (FOTO), Kdo sta koroški lepotici, ki sta v finalu Miss Earth Slovenije 2020? (FOTO in VIDEO)

Dogodki