Search
Close this search box.

OktoberSKA fešta bo to soboto dodobra ogrela HABitat

V soboto, 7. oktobra 2023, bo v Slovenj Gradcu OktoberSKA fešta, s katero bodo študentom zaželeli srečno pot v novo študijsko leto.

Če je bil september namenjen dijakom, pa v oktobru na svoj račun pridejo študentje. Še preden začnejo dodobra sodelovati na predavanjih, je društvo MAD za njih v HABitatu v Slovenj Gradcu pripravilo nekakšno ”poslovilno” žurko, da bi lažje zdrsnili v novo študijsko leto.

Da bi bil prehod iz ležernega poletja v bolj resno študijsko jesen karseda prijeten in bi se s culicami na rami študentje lažje odpravili obveznostim na faksih naproti, so se v društvu MAD odločili, da priredijo OktoberSKO fešto to soboto, 7. oktobra 2023, v goste pa so povabili Smetnake, mlade hudomušne mladeniče, ki nikogar ne bodo pustili ravnodušnih in neprešvicanih, niti sebe samih.

S svojo mešanico skaja, punka in funka bo vokalno-instrumentalna šesterica relativno šolanih jazzistov in glasbenih entuziastov poskrbela, da boste ob njih začutili srbečico v petah in se naplesali do onemoglosti.

Za ogrevanje bosta poskrbela lokalna selektorja Dub Spencer in Shashawah, ki še vedno iščeta ustrezno nadpomenko za svoj skupni projekt, rdeča nit njunega sobotnega sodelovanja pa je zagotovo jamajški ska.

Vstopnina za člane in študente znaša 4€, za nečlane in vse ostale 6€.

Se vidimo v soboto, 7. oktobra 2023, od 19. ure naprej, v HABitatu.

Dogodki

V soboto, 7. oktobra 2023, bo v Slovenj Gradcu OktoberSKA fešta, s katero bodo študentom zaželeli srečno pot v novo študijsko leto.